Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.382
- 1.898
3 lü ortasaha ve ilerde Icardi-Zaha-Tete ile başlamamız lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O en azından her maç oynuyor mecbur oynayacak, başka adam yok hazır olanDemirbayda 2 maçtır iyi değil napacagiz
Muslera
Boey-Sanchez-Abdül-Angelino
Oliviera -Torreira
Tete-Kerem A-Zaha
Icardi
Ndombele hazır olsa;
Muslera
Boey-Sanchez-Abdül-Angelino
Oliviera -Torreira-Ndombele
Kerem-İcardi-Zaha
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu maçtaki gibi saçma top kaptirirsa dayiya hallenirimO en azından her maç oynuyor mecbur oynayacak, başka adam yok hazır olan
Ekli dosyayı görüntüle 221692
-Kaan; gerektiğinde stoperleşen 6 şeklinde oynayabilen, hava toplarında da etkili olması sebebiyle yan toplardaki gol yeme riskini azaltan bir oyuncu.
-Torreira; Bruno üzerine salınacak serbest orta saha.
-Ndombele; Manu'nun hücum oynayacağını düşünürsek boşlukları en iyi değerlendirecek driplingcimiz. Ayrıca bu sahaların atmosferlerin oyuncusu. Hazırsa direkt atılır sahaya.
-Tete; soru işareti, normalde sağda Ziyech izlemek isterdim ancak Manu sol bekte muhtemelen Amrabat'ı oynatacak. Çok sert bir oyuncu. Sağ ayaklı, bu sebeple içe çeken oyuncuyu daha kolay savunur. Çizgiyi dikine kullanan güçlü bir kanat daha ters gelebilir. Barış tercihi de gelebilir.
bunu ben de düşündümKopenhag'la berabere kalırsak 2 takım da 2 puanla grubu bitirebilir. Puan alamazsak fazla fark yememek de önemli
Şuana kadar hiç bir maçımızda topun arkasını geçip oynamadık, kağıt üstünde favori olduğumuz takımlarla oynadık ve hücum odaklı futbolumuz oldu. Molde ve Kopenhag maçının ikinci yarısı fiziksel düşüşler birlikte rakibe topu verdiğimizde havlu atma aşamasına geldik. Teoride ilk olarak akla Old Traffordayız topun arkasına topluca geçmek, rakibe göre top oynamak gelebilir ama bizim takımda şuan için bu mümkün değil. Benim görüşüm fazla radikal değişiklik yapmadan kendi karakteristik önde baskılı oynamaya devam etmemiz. Tabii ki de bunu 90 dkya yatmalı yapmak lazım. Çok büyük düşüşler gösterebiliyoruz maç içinde. Güçlü rakiplerle oynamadık ancak şuanki iştahlı futbolumuzu ben beğeniyorum. Avrupa liglerindeki fizik kondisyon seviyesine gelsek güzel bir takım izleriz.Ndombele muhtemelen sonradan girer duruma gore..
Bence ortada daha defansif olursak fena olmaz Kaan olabilir ya da Kerem A. sagda (ki bence verimli olamiyor orada ama iceri oynayinca daha etkili oluyor), ortada da Torreira-Oliviera-Kerem D. kurugusu da olabilir ya da Kerem D. yerine Kaan. Bakalim nasil bir kurgu olacak ki bu tip bir rakibe karsi Mertens'den de faydalanabiliriz boylelikle oyunu hep kanatlara yikmak zorunda da kalmayiz. Bakalim.