⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Yorum yok.son vuruslar ve son paslar kotu,savunma ve kale Allaha emanet

Muslera
Boey-Sanchez-Abdül-Angelino
Oliviera -Torreira
Tete-Kerem A-Zaha
Icardi

Ndombele hazır olsa;

Muslera
Oliviera -Torreira-Ndombele
Kerem-İcardi-Zaha

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Boey Sanchez Apo Angel
Torreira Domb
Tete Ziyech Zaha
Kral

rashfordu pas pas edecek sacha boey inşallah..

Muslera
Oliviera -Torreira
Tete-Kerem A-Zaha
Icardi

Ndombele hazır olsa;

Muslera
Oliviera -Torreira-Ndombele
Kerem-İcardi-Zaha

Ndombele muhtemelen sonradan girer duruma gore..

Bence ortada daha defansif olursak fena olmaz Kaan olabilir ya da Kerem A. sagda (ki bence verimli olamiyor orada ama iceri oynayinca daha etkili oluyor), ortada da Torreira-Oliviera-Kerem D. kurugusu da olabilir ya da Kerem D. yerine Kaan. Bakalim nasil bir kurgu olacak ki bu tip bir rakibe karsi Mertens'den de faydalanabiliriz boylelikle oyunu hep kanatlara yikmak zorunda da kalmayiz. Bakalim.

Kopenhag'daki gibi ön alan baskısı ile çıkarsak muhtemelen 5'lik olup döneriz.
Rashford, Casemiro, Fernandes, Eriksen vs bu adamların şakası olmaz. Formsuz, kötü denilen halde Bayern'e 3 tane attılar...
Fizik kondisyon ve bireysel oyuncu kalitesi olarak fark çok fazla.

CL.webp

-Kaan; gerektiğinde stoperleşen 6 şeklinde oynayabilen, hava toplarında da etkili olması sebebiyle yan toplardaki gol yeme riskini azaltan bir oyuncu.

-Torreira; Bruno üzerine salınacak serbest orta saha.

-Ndombele; Manu'nun hücum oynayacağını düşünürsek boşlukları en iyi değerlendirecek driplingcimiz. Ayrıca bu sahaların atmosferlerin oyuncusu. Hazırsa direkt atılır sahaya.

-Tete; soru işareti, normalde sağda Ziyech izlemek isterdim ancak Manu sol bekte muhtemelen Amrabat'ı oynatacak. Çok sert bir oyuncu. Sağ ayaklı, bu sebeple içe çeken oyuncuyu daha kolay savunur. Çizgiyi dikine kullanan güçlü bir kanat daha ters gelebilir. Barış tercihi de gelebilir.

Ekli dosyayı görüntüle 221692

-Kaan; gerektiğinde stoperleşen 6 şeklinde oynayabilen, hava toplarında da etkili olması sebebiyle yan toplardaki gol yeme riskini azaltan bir oyuncu.

-Torreira; Bruno üzerine salınacak serbest orta saha.

-Ndombele; Manu'nun hücum oynayacağını düşünürsek boşlukları en iyi değerlendirecek driplingcimiz. Ayrıca bu sahaların atmosferlerin oyuncusu. Hazırsa direkt atılır sahaya.

-Tete; soru işareti, normalde sağda Ziyech izlemek isterdim ancak Manu sol bekte muhtemelen Amrabat'ı oynatacak. Çok sert bir oyuncu. Sağ ayaklı, bu sebeple içe çeken oyuncuyu daha kolay savunur. Çizgiyi dikine kullanan güçlü bir kanat daha ters gelebilir. Barış tercihi de gelebilir.

Bence de Kerem A. bu mac dinlenmeli sonradan alinmali oyuna skor ve gidisata gore ancak bu duzende de Mertens gibi bir isimden yararlanamayacagiz.

Eger topu rakibe birakacaksak kesinlikle nelsson-abdulkerim ikilisi oynamali

Ama eger strateji önde oynamak olacaksa sanchez-abdulkerim ikilisi daha dogru olur

Kaybedecek birseyimiz yok bana göre bu yüzden ikinci strateji den devam

Muslera
Boey Sanchez Abdulkerim Angelino
Torreira Oliviera
Kerem Mertens Zaha
Icardi

Ndombele muhtemelen sonradan girer duruma gore..

Bence ortada daha defansif olursak fena olmaz Kaan olabilir ya da Kerem A. sagda (ki bence verimli olamiyor orada ama iceri oynayinca daha etkili oluyor), ortada da Torreira-Oliviera-Kerem D. kurugusu da olabilir ya da Kerem D. yerine Kaan. Bakalim nasil bir kurgu olacak ki bu tip bir rakibe karsi Mertens'den de faydalanabiliriz boylelikle oyunu hep kanatlara yikmak zorunda da kalmayiz. Bakalim.
Şuana kadar hiç bir maçımızda topun arkasını geçip oynamadık, kağıt üstünde favori olduğumuz takımlarla oynadık ve hücum odaklı futbolumuz oldu. Molde ve Kopenhag maçının ikinci yarısı fiziksel düşüşler birlikte rakibe topu verdiğimizde havlu atma aşamasına geldik. Teoride ilk olarak akla Old Traffordayız topun arkasına topluca geçmek, rakibe göre top oynamak gelebilir ama bizim takımda şuan için bu mümkün değil. Benim görüşüm fazla radikal değişiklik yapmadan kendi karakteristik önde baskılı oynamaya devam etmemiz. Tabii ki de bunu 90 dkya yatmalı yapmak lazım. Çok büyük düşüşler gösterebiliyoruz maç içinde. Güçlü rakiplerle oynamadık ancak şuanki iştahlı futbolumuzu ben beğeniyorum. Avrupa liglerindeki fizik kondisyon seviyesine gelsek güzel bir takım izleriz.

Geri
Üst Alt