⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Herkesin atladığı bir mevzu var o da fizik kalite. EPL'deki herhangi 'X' bir takımın fizik kalitesi bile bizden üstün olabilir. O yüzden Manu'nun aldığı kötü sonuçlar referans olamaz. O takım bu ligde namağlup şampiyon olur.
Genel olarak takım temposunu önemsemiyoruz pek nedense.

Tempolu ve basarak oynarsak maçı alırız. Manu şuan yenilebilecek tek zamanda. 2. Maça kadar toparlanırlar. Şuan 3 puan alınabilecek en iyi zaman

Herkesin atladığı bir mevzu var o da fizik kalite. EPL'deki herhangi 'X' bir takımın fizik kalitesi bile bizden üstün olabilir. O yüzden Manu'nun aldığı kötü sonuçlar referans olamaz. O takım bu ligde namağlup şampiyon olur.
Kesinlikle 👍 kendi ülkesindeki x takım yendi, y takım berabere kaldı bizim neyimiz eksik demek baştan aşağıya komedi.

Bir kere orası lig. Telafisi 38 hafta var ve manu her zaman ilk 4 adayıdır kafadan. Bir şekilde yine kendini oraya atar. Kesinlikle ölçü alınması gereken yer orası değil bayern Münih’e deplasmanda 3 atmasıdır ölçü alınması gereken yer.

Genel olarak takım temposunu önemsemiyoruz pek nedense.
Bizim ligde gerek hakemler gerek topçular oyundan çok fazla süre çalıp tempoyu düşürüp dinleniyor. Burada öyle bir şans yok. Sürekli tempo olacak. Normal ligde 60'da düşen bir takımız bu tempoda oyun içinde düşüş göstereceğimiz bir gerçek. 60. dakika 0-1 önde olsak bile maçı 4-1 kaybedebiliriz. O yüzden oyunu ne kadar öldürürsek şansımız bir o kadar artar. Tıpkı 2 sene önceki Barça deplasmanı gibi.

Şimdiden bir şey söyleyemiyorum. Çıkacak 11den sonra bakacağız.

Bein de bu 11i vermiş.

Korkmaya başladım
IMG_2824.webp

yukarıdaki kadronun çıkması halinde elim bir gece bizi bekliyor.

bu orta sahayla bu maça da 4-2-3-1 çıkılması artık bile bile lades olur. ondan sonra tefe koyulursa hoca da hiç gönül koymasın.

bunun geçeri anca dombele'nin oynaması olur, onun da ne fiziken, ne de mental olarak bu seviyelere hazır olmadığı yüksek ihtimaldir heralde.

Sağ kanat Kerem solda Zaha, orta saha Kaan - Torreira - Ndombele olmazsa Kerem veya Oliveira hangisi hocaya göre daha iyiyse başlarsak bence şansımız daha yüksek olur yine Mertens'i koyup adama pres filan da yaptırırsak o verdiğimiz boşlukları Manu ligimizin takımları gibi değerlendirmez, intihar olur.

Ben çok rüya gören birisi olmama rağmen genelde bizim maçlarla ilgili neredeyse hiç rüya görmem.

Belki yılda 1-2 defa GS temalı rüyalar görürüm ama onlarda da kendim oyunun bir parçası olurum ya futbolcu olarak ya da teknik direktör olarak. Yani skora kendi etkim olur, dışarıdan bir seyirci olarak skor veya maç sonucu falan görmem.

Bu gece ise bugünkü United maçının rüyasını gördüm, yani en azından başını gördüm. Rüyamda maçın başında, zamanı tam hatırlamıyorum ama mutlaka ilk 10 dakika içinde olması lazım, Sanchez'in bir hatasıyla United penaltı kazanıyordu. Sanchez ise kırmızı kart görüyordu.

Kırmızı kartın çıktığı anda ise uyandım ve rüyanın devamını göremedim.

Maç sanki çok gol kaçırıp bir tane yiyeceğiz yazık olacak ya da gollü bir galibiyet alacağız gibi duruyor.

Ben çok rüya gören birisi olmama rağmen genelde bizim maçlarla ilgili neredeyse hiç rüya görmem.

Belki yılda 1-2 defa GS temalı rüyalar görürüm ama onlarda da kendim oyunun bir parçası olurum ya futbolcu olarak ya da teknik direktör olarak. Yani skora kendi etkim olur, dışarıdan bir seyirci olarak skor veya maç sonucu falan görmem.

Bu gece ise bugünkü United maçının rüyasını gördüm, yani en azından başını gördüm. Rüyamda maçın başında, zamanı tam hatırlamıyorum ama mutlaka ilk 10 dakika içinde olması lazım, Sanchez'in bir hatasıyla United penaltı kazanıyordu. Sanchez ise kırmızı kart görüyordu.

Kırmızı kartın çıktığı anda ise uyandım ve rüyanın devamını göremedim.
Şeytani bir rüya

3-5-2 çıkarsak şaşırır mısınız.

Geri
Üst Alt