⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Maça Keremle başlıyosak sıkıntı Mertensle başlamalıyız.Kopenhag maçı iç sahadaydı bu maç deplasmanda bu kadar fazla top kaybederek oynarsa İy'den maçı yine veririz rakibe.İnşallah iyi oynar da beni utandırır diyecem de zor iyi oynaması Mertensle başlamak daha önemli bu maçta bence..

Ingiltere deplasmanlarimiz genelde ilk 20dk’da gol yemekle baslar. Bizde cogunlukla gol buluruz. Onde basma gibi bir hata yaparsak puan ihtimali gormuyorum ama ezilcegimizide dusunmuyorum. Insallah puan cikaririz.

12 sence önce oynadigimiz 1-0 kaybetigimiz Manchester macinda VAR olsaydi 1-2 kazaniyorduk. Adam 2 penalty vermedi bide cok firsat kacirdik.

mantıken değil ama kalben inşallah hoca 4231 çıkar keremin golleriyle de kazandığımız maç olur

Premier League'de 7 maçta sadece 7 gol atabilmiş

7 maçın 4'ünü kaybetmiş

kazandığı 3 maçı da ite kaka 1 farkla kazanabilmiş takımdan fark yemekten bahsedenler var.

Okudukça kafaları yiyorum yeminle. Sen şu Manchester United'dan fark yiyorsan, kapat dükkanı git zaten. Yenilmekten söz edersin, anlarım. Fark yemek nedir arkadaş?

Adamlar Burnley'e kaybetti Burnley'e. Gir bak bakalım Burnley'nin kadrosuna. Senden ne fazlası var?
Sakin ol yav
Kayseri ile berabere kaldın ya onun gibi
Lig ile cl kıyası ne alaka
O zaman bayerne 3 atan manu ya bakarak burnley > bayern mi diyecez
Dep de manu favoridir
Akıllı olursak puan da alırız

Maça Keremle başlıyosak sıkıntı Mertensle başlamalıyız.Kopenhag maçı iç sahadaydı bu maç deplasmanda bu kadar fazla top kaybederek oynarsa İy'den maçı yine veririz rakibe.İnşallah iyi oynar da beni utandırır diyecem de zor iyi oynaması Mertensle başlamak daha önemli bu maçta bence..

alttaki davar sözde Galatasaraylı

Önce durdur sonra vur mottosu ile yola çıkacağımız bir oyun anlayışı ile başlarız inşallah.

%10 Galatasaray,
%25 Beraberlik,
%65 Manu

diyorum.

Bunun İstanbul'u da Var Manu! 3-1.

naasıl yükleniyoruz nasıl bir tempo zaha şut pozisyonunda vuruyor Onana direk Goooooollll

Geri
Üst Alt