⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

En kötü bi beraberlik iyidir ama insallah kazaniriz. Hadi aslanlarim
Icardi ve zaha dan gol bekliyorum

Maç önü soru: maç hiç oynanmasa iki takıma da 1er puan verilse beraberliğe razı mısınız?

Şansımız yüksek bu maç geçen seneden bu yana iyi takımlara karşı daha etkili bir futbolumuz var bitiricilikte sorun yaşamazsak iyi bir sonuç elde edebiliriz özellikle kerem aktürkoğlu icardi bağlantısı ve zahanın birebir oyunları sonucu getirecektir maçın diğer kilit oyuncuları takıma enerji katacak boey ve torreira olacaktır

Benim bu maçtan beklentim çatır çatır mücadele eden Galatasaray görmek. yenilmek problem değil Yeter ki maç 30 dakikada bitip Manchesterı'n top çevirmesine dönüşmesin.

Kerem top kaybederse kontraya ali kaan güneren yada emre kilinç degilde bruno fernandes rashford cikacak. Hadi hayirlisi

Totemimizi yaptık. Maçımızı simüle ettik. Mackolikte olan tahmini kadrolarla otomatik simüle ettim. Icardi, Zaha uyumu harikaydı

22 Icardi
58 Zaha
79 Torreira

Hadi umarım keyifli bir maç olur.

IMG_2172.webp
IMG_2174.webp
IMG_2175.webp

Tete fena başlamadı ama yoktan pozisyon ve gol var edebilen Kerem' e tercih edilebilecek kadar ispatladığı bir şey yok. Hele İcardi' ye vermediği pas, zeka ve karar verme konusundaki şüphelerimi artırdı. Bazen tek pozisyon çok şey anlatır; hele onun izlerini bir silsin bakalım...

Kerem sağ kanat forvet oynar diye umuyorum, rakip sahada çok faal olamayacağımız için fazla top kaybı yapmayacaktır...5. sınıf Avrupa takımlarına karşı bile zorlandığımız 4-2-3-1 dizilişiyle önde basmaya kalkmayız diye umuyorum...

Geri
Üst Alt