⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

ManU kontra kovalıyor çok ilginç buldum normalde böyle oynamıyorlar herhalde bize özel bir şey inş elinize yüzünüze bulaşır kırmızı oğlanlar.

korkuyorum hoca barışı alacak diye bu mac güreşilecek mac degil aman diyeyim

man united da biraz beyin olsa rasfordu saga alır angelino zaten ortasahada oynuyor

Kaan iyi durdu orta sahada ama Kerem çok etkisiz kaldı Mertens/Oliveira yapabiliriz oraya

adamlarin fizigi cok saglam, boey bile baya zorlaniyor, yerlerde sürünoyr ama rashford da cok cetin ceviz en iyi topculari

Hakem tüm taktir haklarını Manu'dan yana kullandı. Torreira'nın sarı yediği pozisyonda adamın ayağına basmamış bile.

domble-tete değişikliği ile topu tutmaya çalışalım.. domble bu kadar mı yetersiz şu an?

Keremi çok eleştiririm ama bu maçta be yapacağı belli olmayan adam olarak iyi gibi

Ben de öyle düşünüyorum da Kerem ile olacak gibi de değil. BAY alıp ön alan presine mi girişsek acaba?
Kerem veya Tete'den biri ilk olarak cikmali. Oraya ilk once Sergio'yu alirdim ben en azindan orta saha biraz daha kalabalik durur.

Yaw normal oyunumuzu oynasak yenecez ama normal oyunumuzu oynayamıyoruz bir türlü. Bir ahenk bozukluğu var nedense.

Orta sahada bi tane top dağıtacak adam lazım. Kerem Aktürk ofansif orta saha oynayamıyor. Ya Tete ya Kerem çıkacak.

kaan hamlesi olmadı malesef 2. yarı ndombele girsin diyecem o da hazır değil os suz takım mı olur yav

Kerem Zaha ve teteye pas vermemeye yeminli gibi.Acaip bi gariplik var pas vermemek istiyor sonra artık çok bariz ayıp olacak diye son dakika veriyor onda da geç verdiği için rakip kapıyor.

Orta alanda cok kalabaliklar. Ileri dortlu geriye donmuyor, sanki Pendik deplasmaninda gibiler. Iyi sonuc kotu oyun vardi, hoca mutlaka hamle yapmali. Demirbay girmeli ilk etapta. Daha sonra Mertens veya Oliveira.

halil bile girse kerem'den fazla etki yapar cünkü teknik, top tutmasini falan da biliyo yeri geldiginde

Geri
Üst Alt