⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Yok manu kötüydü. Yok eksik çoktu. Bana ne arkadaş. Koyduk mu koyduk. Şimdi tüm kuşlar gitsin bir köşe de ağlasın. Avrupa fatihi geri döndüüüüüüü. Biz öyle sütçü kupasında dandik takımlara karşı değil İngiltere'den manuyu döver öyle geliriz.

Sapla saman karışmasın kuşlarrrrrrrr. Hepinize sıra gelecek. Bu fragmandı. Asıl film az sonra.....

Vallaha geriye oynayacak sandım ilk Mertens güzel pas verse gol olacaktı

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle 100 de 100 e gelsin öttürür orta sahayı Ndombele ayrıca bu gazla f5 e geçmiş olsun bu takım ligi bırakmaz gene şampiyonuz

Maçın İyi Oynayanları :
Sanchez
Apo
Kaan
Torera
Barış
Mertens

Tescillendi; arayıp da bulamadığımız 6 no Kaan imiş meğer. Ara transferde ilk iş stoper rotasyonuna yeni ve iyi birisini almak. Nelsson giderse 2...

Yok manu kötüydü. Yok eksik çoktu. Bana ne arkadaş. Koyduk mu koyduk. Şimdi tüm kuşlar gitsin bir köşe de ağlasın. Avrupa fatihi geri döndüüüüüüü. Biz öyle sütçü kupasında dandik takımlara karşı değil İngiltere'den manuyu döver öyle geliriz.

Sapla saman karışmasın kuşlarrrrrrrr. Hepinize sıra gelecek. Bu fragmandı. Asıl film az sonra.....
Manu kötü değildi bu günkü manu öve öve bitiremeidkleri f5 i harbi diyorum kevgir ederdi

Okan hoca;
Oliviera'yı sil şu takımdan,
Dombeleyi acil hazırla
İlerde pres yaptırma

Geri
Üst Alt