Mustafa Arpaç
Aslan Üye
- 17 Nisan 2014
- 9.129
- 4.853
- 1.168
İcardiye tam söyecem adam gol atıyor
Kereme sövecem gol atıyor
Kereme sövecem gol atıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle 100 de 100 e gelsin öttürür orta sahayı Ndombele ayrıca bu gazla f5 e geçmiş olsun bu takım ligi bırakmaz gene şampiyonuzVallaha geriye oynayacak sandım ilk Mertens güzel pas verse gol olacaktı
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olur mu hocaya ismiyle yazmak lazım şekil olunuyorZaha hazır değil Ndombele hazır değil, İcardi hazır değil, Lucas çıkmak zorunda kaldı ve manu deplasmaninda farkı kaçıran taraf biziz. Ne iş ama. Tebrikler takım Tebrikler Okan Hocam
Manu kötü değildi bu günkü manu öve öve bitiremeidkleri f5 i harbi diyorum kevgir ederdiYok manu kötüydü. Yok eksik çoktu. Bana ne arkadaş. Koyduk mu koyduk. Şimdi tüm kuşlar gitsin bir köşe de ağlasın. Avrupa fatihi geri döndüüüüüüü. Biz öyle sütçü kupasında dandik takımlara karşı değil İngiltere'den manuyu döver öyle geliriz.
Sapla saman karışmasın kuşlarrrrrrrr. Hepinize sıra gelecek. Bu fragmandı. Asıl film az sonra.....
15 dakika eksik oynadıklarını düşünürsek başa baş çıkar, ikinci yarıda oyuncu değişiklikleri ile bu tempoya çıkabildik.Manchester 114.7 km biz ise 117.5 km mesafe katetmişiz
O sırada fernandes Türkiye’den hiç bir takım bizim kondisyonumuza denk değilManchester 114.7 km biz ise 117.5 km mesafe katetmişiz
Cihangiriiiiiiiiiiiiiim ingiliz çatırdattık!çok mutlu oldum. kaç yaşına geldim ağlıyorum yaa.