⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Ndombele'yi çok hızlı bir şekilde oynayacak duruma getirmemiz lazım. Dün Kaan oynamasa Kerem D. yada Oliveira ile işimiz zordu. Bu ikiliden biri oynasa düşünmek istemiyorum ama sonuç hüsran olabilirdi.

Acı değil tatlı bir tecrübe ile bu maçtan bir takım dersler çıkardık. Yani umarım Okan hocam artık dikkat eder bu hususlara.

1. Kaan orta sahada Torreiranın partneri olabilir.
2. Sergio herhangi bir tempolu takıma karşı süre almamalı.
3. Büyük takımlara hele EPL takımlarına karşı fizik gücüne sahip topçuların varlığı önemli.

Ulan ne macti, premir lig maci gibi tempolu gecti, defolarimiz var, calismaya devam

Bu maçın bir iki anının wallpaper ını yapmamak hakaret olur.

puhauhauahuah city linin yoruma bak :D

Ekran görüntüsü 2023-10-04 083920.webp

Tam beklediğim bir maç oldu zaman zaman zorlandığımız anlar olacaktı ama oyunumuzu tutturursak yakalarsak kaliteli ayaklarımızla sonuca gideceğimizi biliyordum

Biz artık Manchesterı Old Traffordda yenen bir takımız bunun lige yansıması özgüven açısından çok olumlu

Gelde simdi kopenhag macina yanma. Kazansaydik gruptan cikma garanti gibiydi..

Dün yoldaydım maçıda izleyemedim, forumada adam aklıllı giremedim, şu zaferde burda sizlerle olamamak ve adamakıllı izleyememek, bundan sonraki hayatımda içimde ukte kalacak. Aynı duyguları Bayern maçında katmerli bir şekilde yaşarız inşallah. Teşekkürler takım, helal olsun.

Hocanın maç içinde taktik alışverişi yaptığı genç yardımcı kimdir gençlik?

Dün şunu gördüm bizim kadromuzun olması gerektiği bu ligde

Günay
Boey Nelsson Davinson Abdulkerim
Torreira Kaan
Ziyech Ndombele Zaha
İcardi

Ligde kimse karşımızda duramaz
Zaten formsuz hallerinde bile rakibimiz yok, şu kadro %60 kapasitesiyle oynasın maç falan izlemenmez ligde tat tuz vermez.

Geri
Üst Alt