- 21 Ocak 2010
- 72.732
- 51.164
- 5.003
yapsana su deigisiklikleri al barisi ve keremi basina cal
Güzel asist
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yapsana su deigisiklikleri al barisi ve keremi basina cal
Resmen hoca cinayeti yaşadık ya. İki birbirinden aptalca ve çok geç değişiklikle ağzımıza sıçtı.
höjlunda verildi
kerem bak şurdan git
lolvizyonu ankaragücünü yenmek olan taraftara okan gibi hocalar müstehak.Neymiş yok 13/11 yapmış bilmem ne.Ulan bana ver şu kadroyu ben de yenerim önemli olan şöyle maçları yenmek.
Kerem bu yuzden Avrupa seviyesinde hicbir zaman olamayacak.
Kime sovseniz maçın adami. Oldu

o ana kadar bk gibi oynamasi tabi ki önemsiz, önemli olan forum üyelerini ignelemekGüzel asist
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
www.instagram.com
hoca beni dinleseydi cok daha farkli bir galibiyet alabilirdikBaris Alper ile baslayacagimizi düsünüyorum
bunu atamazsa 1 numaralı İcardi düşmanı olurum kimse kusura bakmasın kalbim duracak
Allah belanı versin lan
Düşün işte renktaşım onu yapmadan premier lig yapıcak. Ki öyle şeyleri yapabilecek bir oyuncu, sadece o pozisyonda kafasında vurmak vardı en baştan beri. Hiç kafayı kaldırıp düşünmedi başka opsiyon. Şu an dünyada oynayamayacağı bi kulüp yokOnu yapınca Eboue olup Premier lig yapıyosun be rengim![]()
İcardi nin çöküş maçı Olacak resmen
Zaten pebalti degildi
Enfes olmuş teşekkürler Gs’m@Onur Üründül![]()
Galatasaray, Instagram: "WHAT. A. COMEBACK. 😎"
1M likes, 4,556 comments - galatasaray, October 4, 2023: "WHAT. A. COMEBACK. 😎".www.instagram.com