⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Transfere hemfikirim zaten. Mertens(gitmese de olur), sergio, ndombele yollayıp 8 ve 10 gelirse bu takım tadından yenmez. Gelecek oyuncular isimden ziyade genç ve takıma enerji katacak profilde olursa daha iyi olur.
Olmuş oyuncu alsınlar yaşı önemli değil bence.Yine bebe yetiştirmeyle uğraşmayalım formdan düşmemiş kaliteli skorer adam lazım

Sağlık olsun, Bayern' e karşı ancak bu kadar mücadele edilebilirdi. Birkaç pozisyonda biraz şanslı veya becerikli olsak onlar yerine 3-1 öne geçen biz olurduk, ordan da -belki- dönmezdi maç. Şans onların yanındaydı; Kane' in önünde kalan top maçın özetidir...

Yine de biraz daha kontrollü oynamalıydık diye düşünmeden edemiyorum. Bayern seviyesinde bir rakibe 90 dk pres yapmaya Dünyada cüret edebilecek takım yoktur ki yedeklerimizin asların yerini tutamayacağı da belli zaten; İkinci yarı stop etti takım. Terim zamanında RM e karşı 30 dakikada takımın pili bitmişti; tek fark, bugün 50 dakikaya uzamış olması!..

Sevgili Okan Hocamızın her maçı ''Rus Ruleti'' tadında oynatmak konusunu gözden geçirmesini diliyorum ama tavrını değiştireceğini sanmıyorum doğrusu!..

Tete'den once Zaha ve Kazimcan'in elestirilmesi lazim. Tete genel anlamda bence 10 uzerinden 7'lik oynadi. Zaha hucumda cok kotuydu ama savunma yardiminda iyiydi. KAzimcan ise cok toy, pek yorum yapmak istemiyorum.

65 dakikalık kondisyonun varsa oyun şeklini değiştirirsin
ortasahayı güçlendirirsin

sağ sol iç yapar kanatlara yardım ettirirsin!!!!

ulan normalde üzülmezdim ama şu maça yazık oldu beeeeee
tarih yazacaktık!
65 te taze güçleri atsa sahaya ve kazımı çıkarsa yine baskı kurardık

Bakambuyu şutlamak gerek. İcardi arkasına cornelius tarzı bi herif iyi gider. Adamın suyunu çıkardık ulan yeter artık, sakat sakat bile oynatır olduk

Şampiyonlar liginde en zevkli maçlar bizim maçlar oluyor. Katılmak kolay olmadı ama şuan elemelerdeki rakipler bizi görse biz bunlar ile mi oynadık der.

Ah birde yapılan transferlerden verim alabilseydik. Bir Sanchez var o da belki de en lazım olmayan bölgeydi.

Olmuş oyuncu alsınlar yaşı önemli değil bence.Yine bebe yetiştirmeyle uğraşmayalım formdan düşmemiş kaliteli skorer adam lazım
O Boey gibi bebelerin potansiyeli daha belli degil, Oliveira gibi olmuş oyuncuların cogu bir süre sonra kendilerini saliyorlar ve geri kalan maaşını biz odemek zorunda kaliyoruz

Tete'den once Zaha ve Kazimcan'in elestirilmesi lazim. Tete genel anlamda bence 10 uzerinden 7'lik oynadi. Zaha hucumda cok kotuydu ama savunma yardiminda iyiydi. KAzimcan ise cok toy, pek yorum yapmak istemiyorum.
Şu maçta zaha yerine rashica bile olsa kazanmıştık herhalde. Büyük hayal kırıklığı

Abdülkerim bugün en kötü Dortmund yapar

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O Boey gibi bebelerin potansiyeli daha belli degil, Oliveira gibi olmuş oyuncuların cogu bir süre sonra kendilerini saliyorlar ve geri kalan maaşını biz odemek zorunda kaliyoruz
O boeyi 30 tane de bi tane buluyorsun anca. Git aynısını bul birşey demeyiz zaten,kolay işler değil yoksa öyle fantezilere girersen 2021 deki gibi 13.oluruz

Iyi oynadik helal olsun hocaya takima.
Manuyu ve kopenhagi yener cikariz gruptan.
Almanlar titredi korkudan.

Geri
Üst Alt