Ferdi Gümüşkaya
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2011
- 1.841
- 1.178
- 2.063
Bu sene de eger sampiyon olursak, iste o zaman isler degisebilir. Boyle son gune kalmadan oyuncu filan alabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Oral Sever neye haha atiyorsunÇok üzgünüm
Mental çöküntü yaşıyorum ben de. Sınava çok iyi hazırlanıp çok iyi sınav çıkarıp sonuç açıklanınca 50 almış gibiyimÇok üzgünüm
Bence Kerem ve Tete hareket katiyorlar ve pozisyona da sokuyorlar veya giriyorlar, en buyuk sorunlari son paslar veya bitiricilik yuzdeleri. Boyle maclarda kacirinca sonuc maglubiyet oluyor. Rakibi gorduk, 4-5 kere geldiler 3 gol attilar.Bizim sorunumuz bu icardi arkası üçlü ve sol bek. Yoksa diğerleri şahane oynuyor
Bir paket sigara bitti. Dışari çıktım sigara almak icinMental çöküntü yaşıyorum ben de. Sınava çok iyi hazırlanıp çok iyi sınav çıkarıp sonuç açıklanınca 50 almış gibiyim
Valla öyle ama 15+15 bonservis vercek para yoktuSzymanski ve Fred bizde olsa çok farklı olurdu gerçekten.
Dalga mı geçiyorsunuz 50 kere söyledik. Bonservis veremiyorduk limit yoktu. 30 artı bonus nasıl vereceksin bu 2 adama ? Bir de 2,5 syzmanski 5 fred?Szymanski ve Fred bizde olsa çok farklı olurdu gerçekten.
Umarim dedigin gibi olur renktas. Bu grupta kesinlikle hak ettigimiz 2 veya en kotu 3.luk.Son iki s.ligi isteğinde oynasak kopenagi haşat ederiz.
Burası sabredecek takım değil yarışmacı takım, tek maç kaybetme hakkın yok. Scout transferi yedeğe yapılır arkada yetiştirir takım seviyesine getirirsin ki fm deki gibi kolay değil öyle boey gibi yetenek bulmak bu biraz şans işi olduŞimdi de öve öve bitiremiyoruz ve €20m'luk rakamlar konusuluyor. Demek ki sabretmek işe yariyormuş
2021de takım iskeleti yoktu şimdi daşş gibi Torreira var
Ya keronun kacirdigi icardininkinden daha buyuk hata. Ama ona 1-0 öne gecsek de 1-1i yakalardi bayern diyon. Ee icardi atsa 2-1 olsa bayern 2-2 hatta 3-2 yapamazmiydi? Icardiye laf eden taş olur. Birakin romantikligi falan degil iste. Bu adam olmasa sampiyob olamadin. Haliyle clde olamayip bunlari konusamiyor olurdunHata işte bu.
Nankörlükle alakası da yok.
Romantikliğe gerek yok bunları konuşmazsak hata olur işte.
Ne bunlarŞu futbol inanılmaz harbiden maçın hakkı bu değildi ama sağlık olsun.
![]()
Kerem bence enerjisiyle icardi arkasında daha etkili olmaya başladıbu zaha için keremi yerinden etmek yanlış...zaha klubeye kerem eski yerıne geçmeli..
TamamIleri hatta kerem ve ıcardi olsun gerisini bilmem
Avrupa kupası hedefliyorsan o 3 lüden ikisi mutlaka iyi bitirici olmalı.ligde bile bunlar gole uzaklarBence Kerem ve Tete hareket katiyorlar ve pozisyona da sokuyorlar veya giriyorlar, en buyuk sorunlari son paslar veya bitiricilik yuzdeleri. Boyle maclarda kacirinca sonuc maglubiyet oluyor. Rakibi gorduk, 4-5 kere geldiler 3 gol attilar.