⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Bu oynadığımız oyun Manu ve Kopenhag'a yeter. Bizim bu sene Uefa'ya kalmamız ve dere arası 2-3 doğru hamleyle 6-8 orta saha, sol bek ve yedek pivot forvet gibi Uefa hayal değil bu futbol ile yeter ki Zaha'yı biraz daha işin içine katalım, Kerem bir tık daha heyecanını kontrol edip daha dikkatli olsun Uefa hayal olmaz tabi biraz da şansla.

Evet ama angelinoyu aldık sanırım. O iş oldu artık yapacak bişey yok. En azından kaliteli topçu alıcısı her türlü çıkar bizde tutmasa bile. Bakambu ve ndombele bende büyğk hayal kırıklığı. İkisinde de azim görmeiyorum
Ndombele tamam da Bakambu ne yapsaydı sence? İcardi adım atabildiği sürece sahada kalmak isteyen bir adam; onu kesemeyeceğine göre?..

Boey bile çalım atıyor Tete Zaha atamıyor kabul edemiyorum abi kusura bakmayın.
Maçin ilk dakikalarinda bosa kalan topa arkasinda olmasina ragmen Davies topu Tete'den önce kapti ve orda psikolojik olarak üstünlügünü koydu Davies. Ondan sonra malesef Tete korkarak oynadi.

İcardi topukla atmak yerine yanına verse mertens boş kaleye atacak, ah be olum ya. Versene o pası orda.

3 maçın 3'ünde de iyi oyun vardı grup favorisi gibiyiz

Bizi umutlandıran bu

Biz UEFA'ya gidip kupa hedefini koymalıyız

Yalnız çok kolay bir şekilde üç maçta 9 puan yapabilirdik ama Kopenhag ve United maçlarında da yenilebilirdik, Unitedin ofsayt olan golü olsa sıkıntı olurdu, neticede ben zaten Avrupa Ligi'nde devam etmeyi isterim, bu oyunla ciddi şansımız olur

her osurukta içmiş amigo gibi anıran ama RAMS parkta yenilen golden sonra ağzını açmayan şımarık taraftarı artik stada sokmasınlar ağbi

bunlar gerçek taraftar değil

bunlar yapmacık AI güruhu

ve bunlar çoğalıyor

Geri
Üst Alt