Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Ya kaan ya torreira kapatmalı oraları. İkisi de çok yoruldu takip yapamadılar.çok basit goller yememiz kabul edilemez ya
niye abi hep o ortada ki HEP boş kaldı!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya kaan ya torreira kapatmalı oraları. İkisi de çok yoruldu takip yapamadılar.çok basit goller yememiz kabul edilemez ya
niye abi hep o ortada ki HEP boş kaldı!
Ikisini de olamadi maalesefSallasin şu maçı kazanalım da kral mı olur imparator mu ne olursa olsun
O da olabilir kerem sol Olsun davalla bence bu zaha oynamaz..vucut dılı de çok kotu,,sureklı el kol hareketlerı..Haketmıyor formayı..
Ndombele tamam da Bakambu ne yapsaydı sence? İcardi adım atabildiği sürece sahada kalmak isteyen bir adam; onu kesemeyeceğine göre?..Evet ama angelinoyu aldık sanırım. O iş oldu artık yapacak bişey yok. En azından kaliteli topçu alıcısı her türlü çıkar bizde tutmasa bile. Bakambu ve ndombele bende büyğk hayal kırıklığı. İkisinde de azim görmeiyorum
Maçin ilk dakikalarinda bosa kalan topa arkasinda olmasina ragmen Davies topu Tete'den önce kapti ve orda psikolojik olarak üstünlügünü koydu Davies. Ondan sonra malesef Tete korkarak oynadi.Boey bile çalım atıyor Tete Zaha atamıyor kabul edemiyorum abi kusura bakmayın.
Kerem kanat oynadığı her zaman bizim aleyhimize olur. Kerem kanatta defansif yardımı çok az o sol kanata geçince sürekli soldan tehlike oluyor Bjk maçında da böyle oldu o sola geçince golü yedik oradan.O da olabilir kerem sol Olsun da
Skor tabelasında 2-1'i görsek iş bitmişti yoktu geri dönme şansları
Kaan ve torreira dönemedi 65ten sonraMuhtemelen yine donerlerdi, Bayern farkı kondisyonda koydu, zaten sonlara doğru bittik
İcardi topukla atmak yerine yanına verse mertens boş kaleye atacak, ah be olum ya. Versene o pası orda.