⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Iyi oynadik, ama ikinci yarida cogu kisi tahmin etmisti oyundan dusecegimizi. Cunku insan ustu bir performans gosterdik ilk yarida. Orda cekeceksin fisi, en az 2-1 onde gireceksin.

Yedigimiz ikinci golde Kerem ve Torreira, ucuncu golde ise Torreira hatali. Hatali derken, bitik durumda takip edemediler tuttuklari topculari ve oyunu. Bu da normal, 95 dk o tempo ile oynayamazsin.

Atamadik, adamlar da cezayi kestiler. Yine de bu seviyenin takimi oldugunu kanitlamis olduk.

O 65 dakikada bayern gibi takıma 3 4 sallayabildigin anda derdin grup falan değil final oluyo dostlar. Eldeki malzeme ile bu kadar, umarım bu seviyelerde süreklilik gösteriririz ve bir gün bu hesapları yaparız. Erden Timur ve Okan hocaya güvenim sonsuz bu surdurulebilirlik te.

Not: Okan hocamız da Erden Timur beyde öğrenmeyi bilen insanlar, gelişimlerinin keyfini sürün. Ilerde anılacak anlara şahitlik ediyorsunuz.
Çok güzel konuştun. UEFA kupasını zaten 4 sene boyunca düzenlilik ve süreklilik gösterdiğimiz için aldık.

Dalga mı geçiyorsunuz 50 kere söyledik. Bonservis veremiyorduk limit yoktu. 30 artı bonus nasıl vereceksin bu 2 adama ? Bir de 2,5 syzmanski 5 fred?
Ben niye bonservis vermedik, niye almadık, her şeye rağmen almalıydık falan demiyorum ki zaten.

Sadece şu an bizde olsalardı çok iyi olurdu diyorum. Varsayım yani.

Abdül, boey, torreira muhteşem adamlar bunlar.
Devre arası avrupa için bildirebilecegimiz 3 hakkımız var. Sapkayı önümüze koyup bunu düşünmemiz lazım.
Orta sahanın her şey olduğunu yine bu maç anladık.
Sanchez, abdül, boey, kerem, torreira, kaan ile iyi alan kapattık iyi bağlantı kurduk. Tete bile oraya yardıma geldi.
Bunun farkında olmamız güzel.
Bazı oyuncular da olmuyorsa ismine bakmaksızın vedalaşmayı bilmeliyiz.

Hiç kullanamadıklarımızdan başlayarak şimdiki oyunculardan da verim alamadıklarımızı bir alt tercih sebebi yaparak almamız gereken profil artık çok belli. Yok yarışa girmişiz kafalarına vurmuşuz falan bırakıp noname bile olsa doğru isimlere gitmek zorundayız.

Güzel bir seviye tespit maçı oldu bizim için. Oynanabilecek en güzel 45 dk'yı oynadık. Bu 45'i, 90 dk'ya yayabildiğimiz zaman korkunç bir takım oluruz. Kimseyi eleştirmeye elim gitmiyor. Gururla izledim maçı. Herkesi tebrik ederim.
Oyuncular için kesinlikle katılıyorum ama çok sevdiğim Okan Hocamızın, takımın bu oyunu 90 dakikaya yayamayacağını görmesi ve oyun planını ona göre kurgulaması gerekmez miydi?..

Burası sabredecek takım değil yarışmacı takım, tek maç kaybetme hakkın yok. Scout transferi yedeğe yapılır arkada yetiştirir takım seviyesine getirirsin ki fm deki gibi kolay değil öyle boey gibi yetenek bulmak bu biraz şans işi oldu
5-7 tane tecrubesiz genç sahada bulunursa katılırdım, ama yeterince tecrübeli topcu var zaten takimda.

Olmuş oyuncuların da avantajlari var ama şu bir gerçek bir süre sonra bir cogunun performansi dusuyor. Yetenegin öyle yetenegi var ki hemen ilk11e girer öyle topçudan bahsedioz ihtiyarlari depolamak değil

Oradaki mac farkli olabilir, söyleki pres oyunu oynamayacagimiz icin kondisyon ikinci yari düsmeyecek. Manchester macindaki gibi daha kontrollü olacagiz ve galibiyet veya beraberlik cikabilir. Haburaya yazmis olayim.

çok basit goller yememiz kabul edilemez ya

niye abi hep o ortada ki HEP boş kaldı!

45 de icardinin kale önünden bombos kacırdığı golü bi 5 sene filan düşünür düşünür ağlarım heralde her gece gizli gizli

Mertens girince de pek etkili olamadı
Zaten o dakikadan sonra oyun bozuldu.Kerem çok hareketli olduğu için rakibin dengesini bozuyordu,kenara geçince bek takibi yapmadı ve o bölgeden golü yedik! Barış Alper de sağ açığa geçmesi lazımdı,bitik Ziyecht ve Ndonbele de girince tamamen teslim olduk.Yine Manchester maçı gibi Nelson girip Abdülkerim sol beke geçse extra bir direnç koyabilirdik.1 puana da oynayabilmeliydik ilk yarıdan sonra, Okan Hoca ilk defa strateji yapmadı, normalde skora alırdı herhalukarda.

Avrupa kupası hedefliyorsan o 3 lüden ikisi mutlaka iyi bitirici olmalı.ligde bile bunlar gole uzaklar
Oyle de bu oyuncularin bitiriciligi yuksek olanlarinin fiyatlari 15'ten basliyor. Para olsaydi zaten Szymanski'yi alacaktik mesela. Kerem yerine o oynayacakti ki sut tehdidi daha fazlaydi iste.

Dost acı söyler, 41 yaşındayım bir transfer sezonunu bu kadar başarısız isabetsiz geçirdiğimizi hatırlamıyorum.

D.sanchez - tek tutan transfer ama nelsonu bitirdi maalesef.

Tete - yunus da rashica da bundan iyiydi.

Zaha - inanılmaz itici bi tip bişey oynadığı yok hep trip kendini takımdan üstin görme görende palace değil de arsenal den geldi sanır. Bu adam bizde olmaz eski hızına dönemez. Katar, arabistan filan göndermek lazım.

Ndombele ve ziyech - futbolu bırakma noktasına gelmişler bırak bizi anadolu takımlarında bile 11 başlayacak durumda değiller. Derhal fesih yapılmalı yarın gitseler eksiklikleri farkedilmez.

K.Demirbay - 11 oynayacak seviyede değil selçuk inan leş sezonları gibi. Midşö daha iyiydi bundan.

Angelino - keşke bu gelene kadar dubois kalıp solbek oynasaydı buna göre kat kat iyiydi.

Bakambu - dervişoğlu bile bundan iyi o derece kötü. Samsunspor seviyesindeymiş gerçektende biz almışız.

Ayrıca berkan yunus dubo ve zaniolo şu takımda oynarmış elimizdeki hazır adamları verip zamana ihtiyacı olan ne vereceği meçhul adamları toplamışız.

Benim yenilerden ümidim yok. Düzeleceklerini de sanmıyorum. Devre arası hepsinden olmasa bile çoğundan çıkmak lazım. Takımın mücadelesi iyi ama bu dar kadroyla bi yerde patlarız. Geçen seneki adamlar takımı ayakta tutuyor. Okan hoca değişiklik olayına bir çözüm bul artık. Ayrıca kazımcan son 11 çıktığı ant maçındada çok kötüydü bayerne neden oynattın anlamadım. En kötü apo solbek nelsonla başlasaydın şu durumdan iyi olurdu. Yine de teşekkür ederim bayern gibi takıma 65 dk oynanan oyun için, süper lig kondisyonu ile bayerne karşı bi yerden sonra tükeniyorsun zaten orada oyuncu değişikliği yapsa beraberliği koparabilirdik belki ama canımız sağ olsun.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt