⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Oran guzel, arabayi satip Bayern'e bassam bir ust modele geçerim.

BEŞİKTAŞ BİTTİ
SIRADA BAYERN
MENÇIŞTIRI YENMEK KOLAY
BAYERNİ YENMEK OLAY!!!

Tamam güldük eğlendik. Rakip Bayern.

4-3

Yalniz sol bek büyük sikinti, Sane Angelino‘nun icinden gecer, aynisi Abdülkerim icin de gecerli sol bek oynarsa. Her türlü o bölge risk. Dün Zaha mactan ciktiginda ne kadar defansa (sol taraf) yardim ettigi belli oldu, Angel siritti Rosier herifi bile gecti Sane vs. ne yapacagini düsünmek istemiyom. Dübüa olsaydi sol beke monte ederdik dicem ama onunda icinden gecerlerdi yav.

fatih hocanın 1-0 lık psg maçı ve avrupa ligi maçları gibi oynarsak şansımız olur mu acaba

913E3146-BAC9-4346-8DE7-B13543FB7001.jpeg

Bayern’nin dünkü Mainz macinin ilk 11i ve degisiklikleri. Öndeki 4 büyük tehlike, 3lü orta saha ile karsilik vermemiz lazim. Okan hoca 4-2-3-1 dan vazgecmicek gibi.

savunmayı

abdül - sanchez - nelsson - boey

yapsak nasıl olur

Alan bırakmadan oynamamız gereken bir maç bire bir eşleşmelerde kanatlardan aşırı zorlanırız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3lü orta saha işini ben de söylüyordum ama bizim elimizde 3 tane kaliteli orta saha yok bence. 1 kaliteli Torreira var. 1 de yama olarak Kaan var. Sergio, Demirbay ve Ndombele soru işareti barındırıyor bana. Ortayı 3leyince kalitesiz oyuncu sayısını arttırırız bir işe yaramaz gibime geliyor bana.

3lü stoper denebebilir ama bu maç için.

Geri
Üst Alt