Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.806
- 66.607
- 4.933
Zaha-mertens-tete ile başlanmalı bence. Keremin göbekte kaptıracağı toplar çok acı sonuçlar doğurabilir. 60tan sonra daha diri bi şekilde girerse bence etkili olur kerem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manu'yu yenerek gorevimizi yaptik. Diger Manu ve Kopenhag maclarindan 4 puan alirsak cikariz belki 3 puan bile yetebilir.
Bayern'den 1 puan bile almak mucize. Kötü dedigimiz Manu'ya bile goller haricinde 3 net pozisyon verdik. 2 - 3 fark yesek bile moral bozmaya gerek yok. Kopenhag'i orada yenebiliriz.
Bu sene Ankaragücü maçı hariç hiçbir maçta beğenmedim takımı, evet maçları bir şekilde kazanıyoruz ama oynadığımız futbol bana çok da keyif vermiyor, şu takımdan icardiyi çıkar ne olurdu acaba diye soruyor insan. Bayern maçı zorluk derecesi en yüksek maçımız olacak bu seneki bende merak ediyorum bu futbolla ne yapacağız
Belki otelde yedikleri yemek hepsini ishal eder maç oncesi?
Evet ama Kopenhag'in hucumu cok iyi degil + press gorduklerinde daha bir mala bagliyorlar. Oradan umudum daha fazlaBence Kopenhag'i orada yenmek ile (su goruntumuz ile) Bayern'e iceride yenilmemek benzer seviyede zorlukta renkdas.