⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Zaha-mertens-tete ile başlanmalı bence. Keremin göbekte kaptıracağı toplar çok acı sonuçlar doğurabilir. 60tan sonra daha diri bi şekilde girerse bence etkili olur kerem.

Manu'yu yenerek gorevimizi yaptik. Diger Manu ve Kopenhag maclarindan 4 puan alirsak cikariz belki 3 puan bile yetebilir.
Bayern'den 1 puan bile almak mucize. Kötü dedigimiz Manu'ya bile goller haricinde 3 net pozisyon verdik. 2 - 3 fark yesek bile moral bozmaya gerek yok. Kopenhag'i orada yenebiliriz.

Bence Kopenhag'i orada yenmek ile (su goruntumuz ile) Bayern'e iceride yenilmemek benzer seviyede zorlukta renkdas.

Muslera
Boey Nelsson Sanchez Abdül
Torreira Kaan
Tete Mertens Zaha
BAY​

bayern’nin tek panzehiri leipzig gibi dinamik futbol. O da bizim takımda olan son şey olduğu için hiçbir ümidim yok.

Bayern ne kadar kötü olursa olsun bir şekilde hep 3-4 golü buluyor. Umarım kerem on numarada olmaz, onun kaptırdığı her topta kimmich’in savunma arkasına atacağı 7 topun 5’i gol olur kalemizde.

exxen de 14 gün 1 TL ye üyelik varmış. üye olup beleşe izleyin maçı ama kart bilginiz kayıt edildiğinden, 14 gün sonunda üyeliği iptal etmezseniz otomatik olarak 1 ay uzar.

Bu sene Ankaragücü maçı hariç hiçbir maçta beğenmedim takımı, evet maçları bir şekilde kazanıyoruz ama oynadığımız futbol bana çok da keyif vermiyor, şu takımdan icardiyi çıkar ne olurdu acaba diye soruyor insan. Bayern maçı zorluk derecesi en yüksek maçımız olacak bu seneki bende merak ediyorum bu futbolla ne yapacağız

Şimdi gelelim sana

Gelmeseydik daha iyiydi. Daha önce de dedigim gibi beraberlik harika sonuc olur. Ama tahminim 1-3 yeniliriz

Angelinho nun rezil oyununda zaha nın da payı büyük geriye gram yardıma gelmiyor beyfendi..

Aslında zaha nın arkasında boey.. tete nin arkasında da Angelinho oynasa daha dengeli bi takım olurduk ..

Zaha ve angelinho kanadı tem otobanı gibi gelen giden belli değil

Abdulkerim sol kanada geçsin diyenler var intihar olur karşındaki takım deneme yapılacak takım değil

Bu sene Ankaragücü maçı hariç hiçbir maçta beğenmedim takımı, evet maçları bir şekilde kazanıyoruz ama oynadığımız futbol bana çok da keyif vermiyor, şu takımdan icardiyi çıkar ne olurdu acaba diye soruyor insan. Bayern maçı zorluk derecesi en yüksek maçımız olacak bu seneki bende merak ediyorum bu futbolla ne yapacağız

bu doğru yalan yok

ve sebebi de bencevtsz dönemi transfer politikası

para olmayınca biraz riskli adamlar aldık

sakatlıktı uyumdu derken oturtamadık takımı

giphy.webp

Şansları varsa 4 taneden fazla yemeden Almanya'ya dönerler...

Galatasaray - Bayern Münih maçının iddaa oranları açıklandı.

Galatasaray - 5.26
Beraberlik - 4.36
Bayern Münih - 1.28

Thomas Tuchel: "Dayot Upamecano, Serge Gnabry ve Raphael Guerreiro, Galatasaray maçında forma giyecek. Noussair Mazraoui sakatlığı nedeniyle kadroda olmayacak"

Geri
Üst Alt