Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.700
- 59.298
- 4.758
20 dakikada hazır olmadığını belli ediyor zaten90 dk görmeden bilemezsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 dakikada hazır olmadığını belli ediyor zaten90 dk görmeden bilemezsin
Kerem D.'dan bahsediyoruz değil mi ?bence de sacma bu mac için ama hucumda tehdit ya o yüzden,keske yıldıray basturk gibi takılsa bu mac kerem.yani yıldrayı da milli mac videolarından biliyorum.yoksa yasım yetmez
2013te draxlerli,pukkili shalkeyi deplasmanda nakavt etmiştik.2 gun önce de o zamanın en güçlü dortmundunu yenmiştiler ve o dortmund final oynadı bayernle.imkansız degil ama konsantrasyon ve GS meselesiManchester deplasmanı klasikler arasına girmiştir fakat Bayern'i yenmek başka bir şey olur senelerdir bu seviye rakiplere karşı süregelen galibiyet hasretimizi dindirmek oyuncularımızın boynunun borcudur.
sen cok erken yorum yapıyosun bu sezon abi20 dakikada hazır olmadığını belli ediyor zaten
Bişey demiyorum adam kondisyon ve fizik olarak hazır değil diyorum sadece. Ne zaman olur orası muammasen cok erken yorum yapıyosun bu sezon abi
En son Juventus ile Real Madrid maçları var işte 10 sene oldu olurda kazanırsak o seviye bir zafer diyebiliriz.2013te draxlerli,pukkili shalkeyi deplasmanda nakavt etmiştik.2 gun önce de o zamanın en güçlü dortmundunu yenmiştiler ve o dortmund final oynadı bayernle.imkansız degil ama konsantrasyon ve GS meselesi
ama united da oyle bi zaferdi.unitedın su an cityle 5-6 puan fark var arasında.yedekten girenler garnacho,martial,eriksen ve anthonydi.o martial bayerni perişan ettiEn son Juventus ile Real Madrid maçları var işte 10 sene oldu olurda kazanırsak o seviye bir zafer diyebiliriz.
akturkoglu dedin sandım ben ama yıldıraya en uygunu demirbay dogru diyosunKerem D.'dan bahsediyoruz değil mi ?![]()
direkt hucumcu kadro haKicker'e göre Bayern'in bize karşı muhtemel ilk 11'i.
Ekli dosyayı görüntüle 223501
Bu maci alirsak juve ve real galibiyetlerinden daha büyük galibiyet olur.En son Juventus ile Real Madrid maçları var işte 10 sene oldu olurda kazanırsak o seviye bir zafer diyebiliriz.
Orta saha oyuncusu kalmadı ellerinde. Goretzka sakat, Laimer da ellerinde sağ bek kalmadığı için mecbur bekte oynayacak.direkt hucumcu kadro ha
bizde cok farklı değiliz abi.bak bi torreira var elimizde.ndombele hazır değil,ziyech hazır değil.icardi sakat.kerem demirbay formsuzOrta saha oyuncusu kalmadı ellerinde. Goretzka sakat, Laimer da ellerinde sağ bek kalmadığı için mecbur bekte oynayacak.