Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.842
- 22.674
- 2.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük salaklık olur köstek olmayı bırakmaları lazım stattaki taraftarın. Şımarıklığın zirvesindeler son 3-4 yıldır.Tribündeki 50 bin turist ürkütüyor. Kerem oynamasa mı acaba. Manu maçı içerde olsa Kerem'i ıslıklarıyla sindirip puansız dönmemize neden olurlardı
Kolay gelsin, Bayern'e karşı galibiyet alırsak sezon sonuna kadar maçları izleme.Nöbetten selamlar Gsc ahalisi
Bu maç günü yine nöbette olacağım
Umuyorum ki iyi ki izleyememişim diyeceğim bir oyun ortaya koymayız
Yenileceksek bile savaşarak yenilelim
Varsın ben izlemeyim
Yoğun takvimde ancak gsmizin maçlarını izlebilmekteyim.Nerelerdeydin manyak herif?
YiğenimsinYoğun takvimde ancak gsmizin maçlarını izlebilmekteyim.
hikaye o iş benceDomb ilk 11 oynayabilecek gibi durmuyor. Koşamıyor
İyi nöbetler dilerim ahbabımNöbetten selamlar Gsc ahalisi
Bu maç günü yine nöbette olacağım
Umuyorum ki iyi ki izleyememişim diyeceğim bir oyun ortaya koymayız
Yenileceksek bile savaşarak yenilelim
Varsın ben izlemeyim
Ben tee 2012'den beri her CL kurası öncesi söylüyorum burada Bayern hariç kim gelirse gelsin diye. Hep dua ettim yıllarca ama bu sene çıktılar maalesef, er ya da geç çıkacaklardı zaten.
City bunların yanında melek gibi melek. Geçen sene Haaland 6 gol atıp rekor kırabilirdi Leipzig maçında ama Pep gitti oyundan aldı adamı. O gün Bayern olsa Haaland'a o 6.golü attırmak için rakibin üstüne çökerlerdi.
85'de 5-0 önde olsalar bile 6.gol için saldırırlar bunlar. Öyle insafsızlar.
Artık hayırlısı yapacak bir şey yok. Bu yüzden olası bir Bayern yenilgisi sonrası aşırı saçma ve abartılı hoca ve oyuncu eleştirilerine gerek yok bence. Şerefsizler Tottenham'e 7 Barcelona'ya 8 falan atıyorlar sonuçta. Bayern'e karşı yenilmek büyük başarısızlık değil.
Bu arada Sane solda oynamaz, sağda oynar bence. Angelino varken maden olur ora.
Yok Gökdeniz Karadeniz a...akturkoglu dedin sandım ben ama yıldıraya en uygunu demirbay dogru diyosun