⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Zaha------Aktürkoğlu------BAY
---------------Tete--------------
-----------Kaan--Lucas---------
Angel--A.kerim--Sanchez--Boey

Gnabry korkutmuyor da musiala ve saneyi nasıl tutucaz yaw

Şu an aktif futbolda bize en ters gelebilecek takım Bayern. Oyuncularının çoğu atletik. En zayıf karınları Min jae - De Ligt ikilisi. Goretzka da yokken Kimmich ile bağlantılarını kesebilirsek bir umudumuz olur. Kısa adımlı çevik oyuncularımızla oynamalıyız. Mesela Mertens mutlaka oynamalı. 6 numarada Kaan'dan emin olamıyorum çünkü çevik bir oyuncu değil. 1'e 1'lerde çok zorlanabilir. Ama mecbur oynayacak gibi.

Toparlarsam genelin aksine ben geri çekilmeyi pek doğru bulmuyorum bu adamlar dar alanda oynamayı da çok iyi biliyor. Tüm oyuncular delici. Kaleden ne kadar uzak tutabilirsek o kadar iyi. Önde pres yapıp bunu 90 dakikaya yaymak gerekiyor. Gerisi Allah'a kalmış. Bulduklarını atamamalarını umacağız.

Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Angelino
Kaan - Torreira
Tete - Mertens - Kerem
Barış Alper​

Son düzenleme:
Forum kadar ümitsiz değilim ben bu maç için. He elbette yenilebilirsin karşımızda Bayern var ne olursa olsun. Ama o eski günleri deki Bayern falan olmadığı da çok açık yani. Mesela Manu 'nun kalesinde normal bir kaleci olsa Bayern deplasmanında kazanabilirlerdi. Manu geçişten çok pozisyon buldu o maçta.
Beni tek korkutan oyuncu Müller, Goretzka' nın olmayışı büyük avantaj bence.

rencide edici bir mağlubiyet olmadıkça sıkıntı yok.

ne maç yarın nı

Eveettt açılın Kahin adam geldi yine
Gollü bir maç olacaktır, şans yarın yanımızda olursa Alman panzerinin panzehiri bizde..

Bayern Münih her zaman dünyanın en büyük takımlarındandır ve her zaman Bayern'e karşı kazanma şansımız düşüktür zaten ne olursa olsun bayern bayerndir.Fakat eski Bayern'e karşı kazanma şansımız %1 beraberlik şansımız %2yken şuanki Bayern'e karşı %20 Beraberlik ve %20 galibiyet şansımız var diyorum yani %40 puan alma şansımız olduğunu düşünüyorum.Şuanki Bayern kadrosunda Kimmich,Musiala,Kane dışında dünyanın her takımında oynayabilir dediğim başka bir oyuncu yok.Coman ve Sane kanatlarını diğer takımlarla karşılaştırdığımda zayıf buluyorum.Özellikle Coman'ı hiç beğenmem.O yüzden böyle bir fırsat bir daha gelmez.Bayern'i yenen Türk takımı olarak tarihe geçmemizi isterim ve gurur duyarım bununla ki dışarda yendiğimiz Manu Allianzda 4 yemesine rağmen 3 attı Münih'e ve Kopenhag gibi bana göre kadro kalitesi bizden çok daha zayıf olan bir takım bile kafa kafaya oynayıp Münih'le 11 şut attı hatta öne de geçti.
Bu etmenleri göz önüne alıp futbol realitesini de düşündüğümde yenmemek için bir sebebimiz yok.3-5 yersek hatta çok çok büyük teknik bir hatadır çünkü elde Bayern'in bize 3-4 fark atmasını gerektiren hiçbir done yok.
Açık açık söyleyeyim galibiyet bekliyorum ve umut ediyorum.Maçı izlerken galibiyet bekleyerek izleyeceğim ve berabere bitse dahi üzüleceğim.

Müller Musiala Kimmich gibi bir orta saha dizilimi ile çıkarlarsa;

Ya 4-6-0 gibi bir taktikle çıkıp Mertens'i alışık olduğu Sahte Forvette oynatıp Lucas - Kerem - Ndobleme; Zaha-Mertens-Kerem gibi bir dizilişle çıkabiliriz.

Ya da Lucas - Ndombele yapıp orta sahayı ileride Zaha - Kerem A. -Bay-Mertens

Dizilişte herhangi bi degisiklik olacagini sanmiyorum. Bazi oyunculara farklı gorevler verilecektir.

Kanatlari cok iyi kapatmamiz lazim Angel korkutuyor oraya Apo gecebilir belki ama o zaman da nelsson sanchez uyumunu kestiremiyorum

Geri
Üst Alt