Bayern Münih her zaman dünyanın en büyük takımlarındandır ve her zaman Bayern'e karşı kazanma şansımız düşüktür zaten ne olursa olsun bayern bayerndir.Fakat eski Bayern'e karşı kazanma şansımız %1 beraberlik şansımız %2yken şuanki Bayern'e karşı %20 Beraberlik ve %20 galibiyet şansımız var diyorum yani %40 puan alma şansımız olduğunu düşünüyorum.Şuanki Bayern kadrosunda Kimmich,Musiala,Kane dışında dünyanın her takımında oynayabilir dediğim başka bir oyuncu yok.Coman ve Sane kanatlarını diğer takımlarla karşılaştırdığımda zayıf buluyorum.Özellikle Coman'ı hiç beğenmem.O yüzden böyle bir fırsat bir daha gelmez.Bayern'i yenen Türk takımı olarak tarihe geçmemizi isterim ve gurur duyarım bununla ki dışarda yendiğimiz Manu Allianzda 4 yemesine rağmen 3 attı Münih'e ve Kopenhag gibi bana göre kadro kalitesi bizden çok daha zayıf olan bir takım bile kafa kafaya oynayıp Münih'le 11 şut attı hatta öne de geçti.
Bu etmenleri göz önüne alıp futbol realitesini de düşündüğümde yenmemek için bir sebebimiz yok.3-5 yersek hatta çok çok büyük teknik bir hatadır çünkü elde Bayern'in bize 3-4 fark atmasını gerektiren hiçbir done yok.
Açık açık söyleyeyim galibiyet bekliyorum ve umut ediyorum.Maçı izlerken galibiyet bekleyerek izleyeceğim ve berabere bitse dahi üzüleceğim.