- 25 Ocak 2010
- 53.473
- 38.945
- 3.763
keyifler nasil üstadGöğsüm daralıyor, yüreğim kanıyor.olmasaydi bu maçın sonucu böyle![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keyifler nasil üstadGöğsüm daralıyor, yüreğim kanıyor.olmasaydi bu maçın sonucu böyle![]()
totem tutsun atmayan fenerli olsunnfoto isteriz şevko üstadım.
Rize deplasmanı daha gergin o gece uyku tutmaz.bjk maci oncesi uyuyamamistim heyecandan
simdi hic heyecan yok birazdan uyurum
Enteresan bir durum. Son 15 senedir hiç bir bjk macinda heyecanlandigimi hatırlamıyorumbjk maci oncesi uyuyamamistim heyecandan
üstad çevremde birkac fanatik bjkli varEnteresan bir durum. Son 15 senedir hiç bir bjk macinda heyecanlandigimi hatırlamıyorum
Realmadrid psg bile bunların kadrosundan gerideler. Gercekten inanılmaz bir kadroBayern'in muhtemel 11'i gördüm. Tek diyeceğim şey Allah'ından bulsunlar. O nasıl kadro arkadaş 11 adamın 10'ü tehlikeli adam.
?bjk maci oncesi uyuyamamistim heyecandan
Tam bir infaz timi maalesefBayern'in muhtemel 11'i gördüm. Tek diyeceğim şey Allah'ından bulsunlar. O nasıl kadro arkadaş 11 adamın 10'ü tehlikeli adam.
O kadar eksik diyoruz adamlarda o eksik yerine Müller oynuyor ki benim en çekindiğim oyunculardan.Realmadrid psg bile bunların kadrosundan gerideler. Gercekten inanılmaz bir kadro