⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Genelde böyle takımlara karşı kronikleşmiş bir hastalığı var Türk takımlarının.

İlk 20 dakikada basit bir gol yemek hastalığı.

Özellikle ilk 20 dakika çok önemli bence, 100%'den daha da öte konsantre olmalıyız mutlaka. Tüm takım kompakt olmalı sahada. Burada özellikle Kerem, Zaha, Tete gibi isimlere çok büyük iş düşüyor savunma anlamında.

Sağ bek Mazraoui orta saha Laimer çıkarlar.

Sahne senin aslanım yap şovunu
Alman domuzlarının hakkından BAY gelir zaten !!!

IMG_20231022_233415.jpg

Yenilebiliriz, fark bile yiyebiliriz, bence bunun önemi yok
Denemeliyiz ve skor ne olursa olsun taraftar maç sonu takımı çağırıp denediğimiz için alkışlamalı
Tabi bu akılsızca hurra oynayalım demek değil
Bir kere çok ama çok koşmak zorundayız
Herkes belki de 2 kişilik oynamalı
Birebir yakalanmamak için özel gayret sarfetmeliyiz
Özellikle solda
Sert oynamalıyız ve gerekirse taktik fauller, rahat çıkmalarına engel olmalıyız
Stoper - ön libero bağlantılarını koparabilirsek orada farklı fırsatlar çıkabilir
Kaliteli ayaklarımız hem kendilerini hem rakibi zorlamalı
Zaha’ya, Tete’ye çok iş düşüyor, ekstra oynamalılar
Zaha çıkacağı zaman Angelino da çıkmalı ve Nelson girip Abdülkerim solbeke geçmeli ama açılmadan oynamalı
Ya da maçın gidişatıana göre Ndombele gibi sola destek verecek bir orta saha takviyesiyle birlikte olmalı Zaha’nın oyundan alınışı
Kaan çapa, Toreira’nın baskılarında top çıkarsa mutlaka atağı kesmeli
Top bize geçtiğinde ise hızlı çıkmayı denemeliyiz, olmadı kaptırmadan hemen rölantiye almalı ve yerleşerek kanat akını denemeliyiz
Takım yerleşmişken ortadan atak denemelerimiz kaptırılacak toplarda tehlikeli olabilir
Bu yüzden Zaha ve Tete’ye çok iş düşüyor
Olmuyorsa bile denemekten yılmamalılar
Hoca hangi kadroyla çıksa olur, keşke standart kadroyla çıksak ve çok konsantre şekilde denesek
Ama defans ağırlıklı çıksa da bu maçta kızmam
Hep 11’i konuşuyoruz ama bunlarda giren çıkan çok farketmiyor, sonradan gireceklere de dikkat etmeli
—————-Muslera
Boey-Sanchez-Abdül-Angelino
————Toreira-Kaan
Tete———-Kerem————-Zaha
——————-Icardi

Eğer Icardi oynamayacaksa Mertens ilginç bir seçim olabilir
—————-Muslera
Boey-Sanchez-Abdül-Angelino
————Toreira-Kaan
Tete————Kerem——-Zaha
———Mertens

Daha önce denenmiş olsaydı değişiklikler sonrası Tete-Ndombele-Kerem üçlüsü de denenebilirdi forvet arkası üçlü olarak

Son söz de taraftara
Seyirci değil taraftar lazım
Son düdüğe kadar

Rize deplasmanı beni daha çok ürkütüyor. 3-4 tane saplar geçeriz. Çekirdek kola mı alır rahat rahat izlerim. Alamanlar kadar abartılan millet yoktur. bayern defansı kerem ve barış karşısında elek olacaklar. Ne diyelim Allah yardımcıları olsun.

Rize deplasmanı beni daha çok ürkütüyor. 3-4 tane saplar geçeriz. Çekirdek kola mı alır rahat rahat izlerim. Alamanlar kadar abartılan millet yoktur. bayern defansı kerem ve barış karşısında elek olacaklar. Ne diyelim Allah yardımcıları olsun.
Rize deplasmanında son 10 yılda 1 tane rahat maçımız var 0-4 biten onun hariç kazandığımız 2 maçta son saniyelerde gol attık zorundan kazandık diğerlerinde de hep puan kaybettik harbiden o atmosfer beni daha çok geriyor.

Genelde böyle takımlara karşı kronikleşmiş bir hastalığı var Türk takımlarının.

İlk 20 dakikada basit bir gol yemek hastalığı.

Özellikle ilk 20 dakika çok önemli bence, 100%'den daha da öte konsantre olmalıyız mutlaka. Tüm takım kompakt olmalı sahada. Burada özellikle Kerem, Zaha, Tete gibi isimlere çok büyük iş düşüyor savunma anlamında.
Abi 7 ya da 8 garanti gibi 🫣

Rize deplasmanında son 10 yılda 1 tane rahat maçımız var 0-4 biten onun hariç kazandığımız 2 maçta son saniyelerde gol attık zorundan kazandık diğerlerinde de hep puan kaybettik harbiden o atmosfer beni daha çok geriyor.
Bayern ağır favori o yüzden bi beklentim yok ama Rize sanki bize karşı şampiyonlar ligi finali oynuyor .bneler tırsmıyorum desen yalan olur.

Geri
Üst Alt