⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

gördüğüm rüyanın coşkusuyla uyandım, dakika 43 44 civarı bayern ceza sahası içinde elle müdahale 2. sarı kart kırmızı kart ve penaltı kazanıyorduk. bizim için bayerne de koy cim bom bom cim bom bom diye yıkılıyordu stad .

Muslera
Boey Davinson Abdülkerim Angelino
Torreira Kaan
Ziyech Ndombele Kerem
Zaha

2.yarı 55 60 gibi

Muslera
Boey Davinson Nelsson Abdülkerim
Torreira Kaan
Barış Ndombele Zaha
İcardi

Gram korkmuyorum yenilmezlik serimizin devamı gelecek elbette

Bencede full konsantre hücum etmeliyiz kapanırsak net yeniliriz Bayern’e topu kaleden ne kadar uzak tuttuk o kadar iyi geriye yaslanırsak ilk 20 dakikada gol gelir oyunu orta sahaya kitleyip kontra aramamız lazım hızlı adamlarımız var Zaha kerem barış Tete fişi çekebilecek adamlar

Sampiyonlar ligi heyecani bambaska bunu bugün yine iliklerime kadar hissediyorum. Bu takim bu sene cok is basardi. Bugünde inaniyorum en azindan ezilmeden oynayacaz. Ha sonuc ne olursa olsun dünyanin en iyi takimlarindan biriyle oynayacaz, yeneriz yeniliriz ama bu heyecani bize yasattigin icin tesekkürler GALATASARAYIM

Dünya markasıyız biz adımızı dahada kemik hale getirmek istiyorsak böyle takımları yenmemiz lazımm yenmemiz anormal değil normal bir durum Koskoca Galatasaray’ız şu gruptan lider çık mesela futbolcular kapında yatar gelmek için devre arası

Ucretsiz nasil izleriz? Baslik vardi bulamiyorum.

Bu sabah bir kalktım sırılsıklamım, burnum akıyor, sesim gitmiş, boğazım şiş.

Hemen bizim yavşak patronu aradım bugün gelemem hastayım diye. Adamın ilk sorusu GS maçı var bugün değil mi. Bilmiyorum onu düşünecek durumda değilim şu an dedim. Adam maç yüzünden gelmiyorum diye sanıyor herhalde. Ama gerçekten çok kötüyüm.

Kopenhag maçında da mesaiye çağırmıştı ben de kalamam demiştim orada da anladı maç için gelmediğimi. Bugün ama gerçekten hastayım.

Hemen bizim yavşak patronu aradım bugün gelemem hastayım diye. Adamın ilk sorusu GS maçı var bugün değil mi. Bilmiyorum onu düşünecek durumda değilim şu an dedim. Adam maç yüzünden gelmiyorum diye sanıyor herhalde. Ama gerçekten çok kötüyüm.

Kopenhag maçında da mesaiye çağırmıştı ben de kalamam demiştim orada da anladı maç için gelmediğimi. Bugün ama gerçekten hastayım.
Seninki çobanin hikayesine benzemis

burun akıntısı hastalığın tezahür müdür bilemedim. patronunun işkillenmesi normal

Angelino-Coman eşleşmesi nasıl olacak acaba

Angelino'yu çok çıkarmamak lazım ileri

Bende bjk macindan bir kac gün önce bu maci rüyamda görmüstüm, gol atip öne geciyorduk tam o sirada uyandim.

Hadi insallah.

İlk 20 dk dayanmak lazım gol yemeden

Taraftar ilk pozisyonda coşkusunu arttıracaktır taraftarın etkisiyle Bayern'i şaşırtmamız lazım ama bu çok uzun sürmez

Beklediğim baskı Andone'li Real Madrid maçı baskısı

İlk yarı sonuna kadar baskımızı arttırmamız lazım 20-25 dk baskımızı arttırıp pozisyon yakalayıp golü bulursak farklı şeyler konuşabiliriz

Bjk çok küçük
Bayern de çok büyük olduğu için 2 maç için de hiç heyecan baş vermedi.

Misal Manu maçı için acayip heyecanlıydım.

Geri
Üst Alt