- 21 Haziran 2011
- 27.447
- 7.427
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maç için şöyle bir şey denedir mi acaba.
Muslera
Sanchez- Nelsson-Abdul
Sacha-Torreria-Kaan-Angel
Kerem-Barış-Zaha
Kaanı nelssonun yerine koyup ndombele ile de başlanabilir.
Kaybedeceğimizi düşünenler hemen çıkışa basıp forumu terk etsin. Üç gün gelmesin.
Ekli dosyayı görüntüle 223608
Sarı lacivert renkler gözlerini kamaştırıyor sanırım. Yazık.
Antalya deplasmanına çıktık ama. Böyle diye diye sezonu bitirecez. Ben üçlü orta saha ya da üçlü savunma oynadığımız maçta görmek isterimndombele değil bayern maçı şu an karacabey maçına bile çıkılmaz
Ya tabiki vardır futbolda hersey ihtimaller dahilindedir ama suanki haliyle kapasitesi bizden yukarda bir takım var karşımızda. Puan yada puanlar alabilmek için kağıt üzerinde yapılabilecekler sınırlı. Şunu diyosan futbol bu hersey mümkün ona katılırım tabikide öyle. Ama benim demek istediğim kağıt üstüne görünen. Kast ettiğin taktiksel birseyler yapıp taraftar gücünü kullanarak alt etmekse onu zaten demiştim işte açığını bulmak lazım diye.ikisi de degil zira tek basina iki olasiliktan fazlasi da var
Antalya deplasmanına çıktık ama. Böyle diye diye sezonu bitirecez. Ben üçlü orta saha ya da üçlü savunma oynadığımız maçta görmek isterim
Renktasim vücudunun arka kısmına denk gelen bazı yerleri acik miydi uyandığında?Ulan rüyamda 1-7 skor gördüm valla rüyalar ters çıkar derler ama icardi(2),kerem,(2)zaha(1),toreira(1), barış(1) Bayern golü Muslera kk
Olm kızdırmayın herifleri yav