- 9 Ağustos 2011
- 60.443
- 33.790
- 3.408
deplasmanda saplar telafi ederizAh Kopenhag maçını vermeseydik. 6 puanımız olacaktı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
deplasmanda saplar telafi ederizAh Kopenhag maçını vermeseydik. 6 puanımız olacaktı.
Herşey iyi güzelde seninde şu polyanacılık oyunundan vazgeçmen gerekmiyormuGs vizyonerliktir
manu hocasını kovarsa 4. maçlar sonunda şöyle bir tablo muhtemel.
bayern 12
manu 6
gs 4
kopenhag 1
5. maçta manuyla vurdulu kırdılı bir maça çıkmamız yüksek iht
Herşey iyi güzelde seninde şu polyanacılık oyunundan vazgeçmen gerekmiyormu
Maç içinde kerem kaçırınca bende sövüyorum ,atıncada anırıyorum
Gayet normal şeyler bunlar
Kenarda maç falan yönetmiyoruz ,yöneticide değiliz ,hatta forumun geneli seyirci,kombineli taraftarda değil
Gün aşırı forumda yazı yazan bir insanın futbolla yatıp kalktığı bir ortamda çoğu şey anlık ,sende bence kafayı bu kadar takma derim
(Bu arada kero ya kötü hiç bir lafım olmamıştır-intiba için yazdım)
Tamam¿
Casemiro’suz manu kopenhaga içeride kesin yenilir2 macta 1 puan bize 4 puan da bayerne versinler hic cikmayalim o kdr yorgunluga fln gerek yok, bunu bayern ile gorusup yazili olarak iletelim uefaya , bayernin de canina minnetsaka bi yana icerde bi beraberlige bakar grup 2.ligi sansimiz. Kopenhag mutlaka ama mutlaka 1 macta beraberlik kapmali uniteddan. Ordan 6 puan cikmamali manchestera
sanki bana manu içerde copenhagı yenip deplasmanda berabere kalır gibi geliyor.hangi hesabı yaparsak yapalım sanırım içerdeki manu maçı sıralamayı %90 belirleyecek maç gibi duruyor. o maça gelene kadar hangi senaryolar olursa olsun isterse manu 6 olsun sanırım o maçı kazanan gruptan çıkacak gibi geliyor bana. kopenhag son 2 maça girilirken 1 puanda kalırsa bu ilk maçlardaki motivasyonu da kalmayabilir.Casemiro’suz manu kopenhaga içeride kesin yenilir
İkiside birer 3p yazar gibi hanesine sırayla
Bizi ikinci yapacak op ,kızgın manudan içeride de 3p almak
Bayern mod açarsa (genetiksel açar) 18 yapar,Kopenhag dep 1 puan yeter böylece
Yav Aykut!!! Manu maçına da böyle yazdın. Soluğu en son makatımızdan alıyorduk.Rahat yeneriz
Her maç totemim bu cümle başkanimYav Aykut!!! Manu maçına da böyle yazdın. Soluğu en son makatımızdan alıyorduk.