⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

2 macta 1 puan bize 4 puan da bayerne versinler hic cikmayalim o kdr yorgunluga fln gerek yok, bunu bayern ile gorusup yazili olarak iletelim uefaya , bayernin de canina minnet 🤣 saka bi yana icerde bi beraberlige bakar grup 2.ligi sansimiz. Kopenhag mutlaka ama mutlaka 1 macta beraberlik kapmali uniteddan. Ordan 6 puan cikmamali manchestera

Gs vizyonerliktir
Herşey iyi güzelde seninde şu polyanacılık oyunundan vazgeçmen gerekmiyormu
Maç içinde kerem kaçırınca bende sövüyorum ,atıncada anırıyorum
Gayet normal şeyler bunlar
Kenarda maç falan yönetmiyoruz ,yöneticide değiliz ,hatta forumun geneli seyirci,kombineli taraftarda değil
Gün aşırı forumda yazı yazan bir insanın futbolla yatıp kalktığı bir ortamda çoğu şey anlık ,sende bence kafayı bu kadar takma derim
(Bu arada kero ya kötü hiç bir lafım olmamıştır-intiba için yazdım)

Tamam¿

Polyannacilik değil benim dediğim .
Herşey iyi güzelde seninde şu polyanacılık oyunundan vazgeçmen gerekmiyormu
Maç içinde kerem kaçırınca bende sövüyorum ,atıncada anırıyorum
Gayet normal şeyler bunlar
Kenarda maç falan yönetmiyoruz ,yöneticide değiliz ,hatta forumun geneli seyirci,kombineli taraftarda değil
Gün aşırı forumda yazı yazan bir insanın futbolla yatıp kalktığı bir ortamda çoğu şey anlık ,sende bence kafayı bu kadar takma derim
(Bu arada kero ya kötü hiç bir lafım olmamıştır-intiba için yazdım)

Tamam¿

2 macta 1 puan bize 4 puan da bayerne versinler hic cikmayalim o kdr yorgunluga fln gerek yok, bunu bayern ile gorusup yazili olarak iletelim uefaya , bayernin de canina minnet 🤣 saka bi yana icerde bi beraberlige bakar grup 2.ligi sansimiz. Kopenhag mutlaka ama mutlaka 1 macta beraberlik kapmali uniteddan. Ordan 6 puan cikmamali manchestera
Casemiro’suz manu kopenhaga içeride kesin yenilir
İkiside birer 3p yazar gibi hanesine sırayla

Bizi ikinci yapacak op ,kızgın manudan içeride de 3p almak
Bayern mod açarsa (genetiksel açar) 18 yapar,Kopenhag dep 1 puan yeter böylece

Taraftar bu maç sahaya iner somut olarak değil ama en az inmiş kadar etki yapacaktır

Casemiro’suz manu kopenhaga içeride kesin yenilir
İkiside birer 3p yazar gibi hanesine sırayla

Bizi ikinci yapacak op ,kızgın manudan içeride de 3p almak
Bayern mod açarsa (genetiksel açar) 18 yapar,Kopenhag dep 1 puan yeter böylece
sanki bana manu içerde copenhagı yenip deplasmanda berabere kalır gibi geliyor.hangi hesabı yaparsak yapalım sanırım içerdeki manu maçı sıralamayı %90 belirleyecek maç gibi duruyor. o maça gelene kadar hangi senaryolar olursa olsun isterse manu 6 olsun sanırım o maçı kazanan gruptan çıkacak gibi geliyor bana. kopenhag son 2 maça girilirken 1 puanda kalırsa bu ilk maçlardaki motivasyonu da kalmayabilir.

Bayern'den 1 puan dahi almak cok buyuk avantaj olur. Manu-Kopenhag'in aralarindaki maclara gore, son iki macta iki beraberlik dahi bizi guruptan cikarabilir. Problem Bayern'in hayvan oglu hayvanlardan olusmasi ve her maci cok ciddiye almasi. Bayern'in akillara zarar goller kacirdigi ve bizim kimin neresine carptigi onemli degil bir duran top goluyle kazandigimiz bir mac lazim. Okan hocada bu bal varken, neden olmasin :D

Angelino sıkıntı, gerisi hallolur.

2vd9o6ey.jpg

Zor maç ama tarihimizde kazandığımız daha zor maçlar var.

1 puan alirsak 3.luk garanti olur ama Manu Kopenhag maclarinin sonucuna gore 2.lik de garanti gibi olur. Tek sıkıntı Manu 2 maci da kazanir ve Bayern, Manu deplasmanina 15 puanla giderse orada gevseyebilir ama tekrardan 6'da 6 yapmak isteyebilir. Biz yine de 1 puan alalim sonra önümüze bakariz.

1-5 net skor maalesef.

Olmamız gereken yerde
Kuzey üstte olacağız

Geri
Üst Alt