⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Ürkütücü bir ekip olmakla beraber geçtiğimiz yıllarda daha baskın bir ekipti..

Biraz dişli, biraz maçı bırakmayan ekiplerden gol ya da goller yiyorlar..

Hoca Leverkusen, Leipzig maçlarını iyi analiz etmeli.. Savunma göbeği en zayıf noktaları.. Her ikisi de Bayern kalibresinde değiller bence.. İlla ki Icardi ye, Zaha ya bir ikramları olacaktır.

Yenilsek bile maç sonunda üzerlerinden bir kamyon geçtiği hissini yaşatmak lazım..

İlk maçı kazanmış olsaydık bu belki de final maçımız olacaktı çıkma yolunda. Beraberlik üstüne plan yapıp maçın gidişatında göre taktik değişikliği yapılabilir. En iyi ve hazır isimler süre almalı yine.

Başa baş oynayalım dünkü gibi yenelim yenilelim önemli değil.Bayern bu boru değil

Vallahi taraftara çok iş düşüyor maç izlemeye değil desteklemeye gelin

Bak old Trafforddaki deplasman tribünü 1 dakika susmadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arada fark var doktor, yurt dışına maça giden taraftar zaten sadece oturup izlemek için gitmez. Deli gibi bağırır çağırır takımı destekler.

Iç sahada işler öyle değil maalesef. Oraya sadece gitmiş olmak için giden yüzlerce belki de binlerce insan var.

Bir de beni bilen bilir Almancılara karşı tavrımı da. Ama yurt dışındaki maçlara giden gurbolar GS hasretiyle çıldırıyor orada adeta. Tribünde yanıcı ve patlayıcı maddelere başvurmadıkları müddet takımı iyi destekliyor gurbetçiler haklarını verelim.

gs-kadro_4837.jpg

lütfen kibirli demeyin ama benim büyük umudum var. Bayern inanılmaz bir takım ama henüz o bildiğimiz keskinlikleri yok. Tuchel hala takımı oturtamadı. Tamamen kalite ve kulübün kazanma geniyle ilerliyorlar

olmaz, imkansız, 0 yaz geç denecek maç değil. Yeniliriz belki ama ezilme veya yok etme olacağını sanmıyorum

lütfen kibirli demeyin ama benim büyük umudum var. Bayern inanılmaz bir takım ama henüz o bildiğimiz keskinlikleri yok. Tuchel hala takımı oturtamadı. Tamamen kalite ve kulübün kazanma geniyle ilerliyorlar

olmaz, imkansız, 0 yaz geç denecek maç değil. Yeniliriz belki ama ezilme veya yok etme olacağını sanmıyorum
Kibirli

2 Bayern'li bunu düşünüyorsa onlarda da işler yolunda değildir.

Screenshot Capture - 2023-10-04 - 21-15-45.png

Geri
Üst Alt