- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
almanyada amazon prime video yayinlayacak maci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok beklersiniz1-5 net skor maalesef.
gurbetciler susmazVallahi taraftara çok iş düşüyor maç izlemeye değil desteklemeye gelin
Bak old Trafforddaki deplasman tribünü 1 dakika susmadı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
harbi mi?almanyada amazon prime video yayinlayacak maci
Hocamı yaka paça savunalım. Bu bağlamda Uğur'a ismimi Okan Müptelası yapmasını rica ettim. Lakin yok dedi.Çok beklersiniz
sıraya geçHocamı yaka paça savunalım. Bu bağlamda Uğur'a ismimi Okan Müptelası yapmasını rica ettim. Lakin yok dedi.
Arada fark var doktor, yurt dışına maça giden taraftar zaten sadece oturup izlemek için gitmez. Deli gibi bağırır çağırır takımı destekler.Vallahi taraftara çok iş düşüyor maç izlemeye değil desteklemeye gelin
Bak old Trafforddaki deplasman tribünü 1 dakika susmadı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklisin renkdas, futbol bu belli olmaz iyi 1 hava yakalarsak hersey mümkün uçuk 1 düsünce olsa daTakımın ve hocanın seviyesini belirleyecek derken? Bunlarla aynı seviyede olsak kupaya talip oluruz zaten.![]()
Kibirlilütfen kibirli demeyin ama benim büyük umudum var. Bayern inanılmaz bir takım ama henüz o bildiğimiz keskinlikleri yok. Tuchel hala takımı oturtamadı. Tamamen kalite ve kulübün kazanma geniyle ilerliyorlar
olmaz, imkansız, 0 yaz geç denecek maç değil. Yeniliriz belki ama ezilme veya yok etme olacağını sanmıyorum