⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Coman ve Sane'yi pek begenmem ama ikisi de bela olacak tarz.

en tehlikelisi acik ara musiala. Kane yavas oldugu icin pek cekinmem. Sanchez Premier League Tecrübesi ile bi türlü halleder.

Kane yavas oldugu icin pek cekinmem.
images

images

did-i-see-a05cf7eb9d.jpg

Zor ama imkansız değil. Taraftarın gazına gelip hurra saldırıp zar zor bulduğumuz pozisyonları saçma harcarsak bi kere gelir atar giderler. Oyunu soğutmak lazım üçgen kurdurmamak lazım.

Beraberlik şahane olur, yenersek efsane. Yenilirsek normal

Dünya üzerinde üç uber takım var. Real, City ve Bayern. Eğer Bayern’i yenebilirsek Manu sonrası kazanılan özgüven 5 kat artar. Fifa bölümü için mesaj gönderemiyorum. Sayın modum onaylayabilir misiniz

Bu mac ve deplasman Münih maci sanirim en az ümidimin oldugu maclar. Sayet Okan hoca bu maclardan puan cikarirsa, bu sefer gercekten baska bir seviyeye gelmis olacak benim nazarimda. Bayern, oyle Manchester'a filan cok benzemez. Müller, Kane ve Sane oynamazsa ümitlenebiliriz:)

Bayern' e önde basmasak diyeceğim ama biliyoruz ki hoca vazgeçmez; başka türlü bir oyun pratiği de yok takımın zaten. Vazgeçtim, demiyorum!😇...

Maç sonu Bayernlı futbolcuların “bu cehennemden puan ile çıkmak imkansızdı” demelerini bekliyorum.

Geri
Üst Alt