⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Kanatta da oynayabiliyor ama Gnabry-Sane kanatlariyla ciktiklari maclarda Musiala merkezden 8,5-10 tarzi takiliyor. Eger kapanmak gibi bir planimiz olursa o cocuk üzerinden duran top veya penalti cikarmaya bakacaklar. Cok dikkatli olmaliyiz.
skor bulup maçı bitirme haricinde kapanmamamız lazım bence yav , 90 dk kapanma mantalitesinde maçı veririz gibi düşünüyorum. Adamların beklemeyeceği ekstra baskılı bir halde olup skor bulursak iş başka - o zaman Icardi yerine kontraya pır pır adam bile sokulur - çok değişik dinamikli maç olacak.

muslera
boey-nelsson-sanchez-abdülkerim-angelino
kaan ayhan-torreira-ndombele-kazımcan
icardi​

Allahın izniyle Beşiktaş, Bayern, Rize, Kasımpaşa 4 lü kombo yaparız inşAllah ...

Boey Nelson kaan sanchez apo beşlisi ile başlayıp kontra oynamalıyız bence

Park the bus

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

United galbiyetinden sonra stadın yıkılacağı bir maç olacağı için her şey mümkün bence. (umarım - kopenhag maçında çok kötüydü bence tribun - UTD deplasmanındaki taraftar müthişti)

Beraberlikte gayet iyidir - deplasmanda işimiz çok zor tabide.

Sonuçta teorik olarak 4 puanla geldik bu maça (ben kopenhag 3 utd deplasman 1 diyordum hep tersi oldu).Puan inanılmaz önemli bu maçta
Bu macta bence 3'lü orta saha ile cikmamiz lazim. Torreira-Nbombele-Kaan üclüsü. Yoksa orda tüm yükü Torreira'ya verirsek isimiz zor. Ücünündede top rakibdeyken ayaklarindan topu kesip alabilecek özellikleri var.
Macin durumana göre de yine degisiklikler yapilabilinir ama orta sahayi kalabalik tutmamiz lazim. Topun bizde kalmasini ve kontrölü biz saglamamiz lazim.

Kazım'la ne savunursun ne hücum yapabilirsin gerek yok. 3lü defans yeterli. 2 kanat da olmalı ki arada tehdit edip atakları bertaraf edelim
kazım son maçta sahaya sıçsa da çöpe atmamak lazım oynadığı maçların çoğunda iyiydi genco

11i dalgasına yaptım zati hocamız muht aynı 11le çıkar

ben olsam orta sahayı kaan torreira önlerinde domb yaparım

Normal şartlarda üçlü savunmayı hiç sevmem ve kesinlikle istemem de ama bu maçta buna ihtiyaç duyduğumuzu ve böyle oynamak zorunda olduğumuzu düşünüyorum.

Umarım Bayern maçına kadar denenir bu.

kazım son maçta sahaya sıçsa da çöpe atmamak lazım oynadığı maçların çoğunda iyiydi genco

11i dalgasına yaptım zati hocamız muht aynı 11le çıkar

ben olsam orta sahayı kaan torreira önlerinde domb yaparım
Agnelino varken Kazım zaten çöpe atılmaz da Bayern maçında da ilk 11de sahaya atamam.

Son paragrafa ok

----------------Muslera--------------------

------Nelson----Sanches------Apo--------

Boey-------Kaan----Toreira-------Angelino

-----------------Ndombele----------------

-------------İcardi---------Zaha-----------

Geri
Üst Alt