Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.565
- 17.732
- 1.338
Bayern Münih, elinde kırık meydana gelen Leon Goretzka'nın ameliyat olduğunu ve bir süre sahalardan uzak kalacağını açıkladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonunda sakat icardi saplar mi pekihaftalardır bayern sakatlarını takip ve haberleri müteakip sevincin sonu icardinin sakatlanması olmuştur
Sonunda sakat icardi saplar mi peki
Kadroda olup,sonradan oyuna girmesinden mütevellit dediydim mirimsakatlığının boyutunu bilmiom ama salıya yetişmesi zor gibi geldi
!!sakatlığının boyutunu bilmiom ama salıya yetişmesi zor gibi geldi
ulan evet ya bu hıyar yüzünden oldu yine
bela herif
bayern maçında sergio oynayabilir bu arada bu saldığına göre
Bayern'i karısı yapacak.
ya baslarim böyle iseThomas Tuchel: "Dayot Upamecano, Serge Gnabry ve Raphael Guerreiro, Galatasaray maçında forma giyecek. Noussair Mazraoui sakatlığı nedeniyle kadroda olmayacak"
boey david abdül angel
toreyr kaan
tete kerem zaha
barış alper yılmaz
Anadolu takımıyızBu sene Ankaragücü maçı hariç hiçbir maçta beğenmedim takımı, evet maçları bir şekilde kazanıyoruz ama oynadığımız futbol bana çok da keyif vermiyor, şu takımdan icardiyi çıkar ne olurdu acaba diye soruyor insan. Bayern maçı zorluk derecesi en yüksek maçımız olacak bu seneki bende merak ediyorum bu futbolla ne yapacağız