Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaan yerine kerem oynar gibi reis.........................muslera
boey.....sanchez.....bardakcı...angelino
.........ndombele...torreira...ayhan
.........tete.........mertens.........zaha
Keremin oynaması saçma olur. En zor ihtimal olarak görüyorum. Kaan en banko gördüğüm oyunculardan biri, Toreira-Kaan kafadan yazarım.kaan yerine kerem oynar gibi reis
bence de sacma bu mac için ama hucumda tehdit ya o yüzden,keske yıldıray basturk gibi takılsa bu mac kerem.yani yıldrayı da milli mac videolarından biliyorum.yoksa yasım yetmezKeremin oynaması saçma olur. En zor ihtimal olarak görüyorum. Kaan en banko gördüğüm oyunculardan biri, Toreira-Kaan kafadan yazarım.
bjk macındaki kaan ayhanla degil ama motive ndombeleyle tutarsın onu ancaMusiala denen veleti nasi tutacaz ya bebede rencide edip ozguvenini kiracak yetenek var konuya iki mesaj attim ikiside negatif kizmayin bana ama kendi kendime umutlanmak istemiyorum umutta yok gibi zaten
Domb ilk 11 oynayabilecek gibi durmuyor. Koşamıyor.........................muslera
boey.....sanchez.....bardakcı...angelino
.........ndombele...torreira...ayhan
.........tete.........mertens.........zaha
sadece musiala miMusiala denen veleti nasi tutacaz ya bebede rencide edip ozguvenini kiracak yetenek var konuya iki mesaj attim ikiside negatif kizmayin bana ama kendi kendime umutlanmak istemiyorum umutta yok gibi zaten
90 dk görmeden bilemezsinDomb ilk 11 oynayabilecek gibi durmuyor. Koşamıyor
Dombelenin 2 gun icinde prime lyon haline donmesi lazim dediginiz olabilmesi icin en azindan karsilik verebilirdik bi ihtimalbjk macındaki kaan ayhanla degil ama motive ndombeleyle tutarsın onu anca