⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

İlk 45 dk muhteşem bir oyun vardı Okan burugun geldigi günden beri en iyi oyundu ama kenarda oyunu okuyabilen bir hoca yok kazım yoruldu bitti seyrediyor görmüyor çünkü okuyamıyor golü yiyoruz 4 oyuncu değiştiriyor yazık oldu

Kaybedersek bireysel hata olur dedim takımı Kazım a kurban etti okan da bireysel olarak içine etti tabi

Güzel oynadık ama olmadı sağlık olsun bayerne ancak bu kadar

Nolursa olsun. Gurur duyuyorum takimla. Kondisyonumuz yetmeyecegini biliyordum. Atamayana atarlar hele ki bayern ise bu takim

55 ten sonra asiri dustuk kondisyon yetmedi degisikliklerde gec kaldi bu macin hakki bu degildi yazik oldu

Tribünleri de çekirdekçi tayfayla doldurmuşlar. Tribünlerin ruhu alındı.

Okan hocanın geç tercihleri maçın şu noktaya gelmesine sebep oldu, kazanabilirdik yazık oldu

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok yazık ilk yarıdaki oyuna yazık oldu hoca değişiklik için gol yemeyi bekliyor mertens hamlesi takımı geriye götürdü prese katkısı sıfır

Karalar bağlamaya gerek yok. Takımın yapabileceklerini gördük epey de heyecanlandırdı. Bu takım gruptan çıksın veya uefa gitsin iyi yerlere gelir..

Okana yazar. Hem 90 dk bu kadar baskılı oynayamazsin. Biri yoruldu mu çıkmalı, çok hata yapınca çıkmalı. Yazık oldu.

Geri
Üst Alt