⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Ulan son yıllarda en çok üzğldüğüm maç. Nelet kaçtı nelet skora bak. Anan ölsün futbol

2yi atabilseydik kapanacaktık hem de dinlenmiş olacaktık rolantiye alırdık.

ben kapansaydık gol falan yiyeceğimiz sanmıyorum belki kazımcan tarafından yerdik

ama barış alper girmesiyle keremin icardinin oyunuyla 3ü atabilirdik

takıma teşekkürler hayatım boyunca izlediğim en iyi 60-65dkydı bundan daha iyi futbol oynayamazdık biraz erken değişiklik yapsa hoca bir puan alabilirdik

Degisiklikler gec geldi ve takim pres oyunu oynayinca ikinci yarilarda düsüyör. Tipik Fatih Termin ilk avrupadaki senelerini hatirlatiyor.

Kerem daha erken cikmaliyidi ikinci yari ortada yoktu. Kazimcan yorulmus topa vuracak hali kalmamis 5 dk daha bekledi yedirdi..
Yazik ya valla
Oyuncuyu zamaninda degistirmexi ögrenemedi

2. yarıya kondisyonu yetmedi takımın.Değişiklik erken yapılsa da bi şey değişmezdi

Ohoo damlamış yine guradiolalar,kloppler başlığa.gerçek taraftarları tenzih ediyorum.iflah olmaz bir güruh var lütfen aklıselim renkdaşlarımızdan bunları kaale almamalarıdır.
Hocam sana gelince 68 dk bayerne karşı tek kale oynattığın için ne desem az.helal olsun sana ve ekibine

İlk yarı yakaladığımız fırsatları gole cevirseydik ikinci yarı bambaşka bir senaryo olabilirdi.

Zaten maç başından beri full tempo yapan takım bir şekilde düşecekti , 70 de başladı düşmeler ve goller yedik. Umarım bundan büyük dersler çıkmıştır.

Geri
Üst Alt