⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Ndombele ile aynı kiloda olabiliriz.

Şaka gibi resmen.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yapılan transferler hepimizi orgazm etse de isim devri geride kalmış öğrenmiş olduk. Davinson hariç hepsi geri iade edilebilir. Keşke potansiyelli 3-4 genç kiralayıp onlara şans verseydik yürümeye mecali yok hiçbirinin.

Em3JMSYXUAIONMB.jpg

Kerem daha erken cikmaliyidi ikinci yari ortada yoktu. Kazimcan yorulmus topa vuracak hali kalmamis 5 dk daha bekledi yedirdi..
Yazik ya valla
Oyuncuyu zamaninda degistirmexi ögrenemedi
Hiç bir doğru müdahalesi yok oyuna izleyen herkez kerem ve kazimcanin düştüğünü gördü ama saha kenarında Okan hoca görmüyor

ilk yarı öne geçemeyince takımın pili bitti. buradaki real-gs maçı gibi

Bayern'e yenilmek büyük bir olay değil.

Işin üzücü tarafı bu kadar şut çekip sadece 1 golde kalmak. Hocayı ve takımı yerden yere vurmaya gerek yok.

Mantıklı ve yapıcı eleştiriler lazım maçı sonu kesinlikle. Öldük bittik modunda üyeler görüyorum burada, saçmalamayın bence.
%100 katılıyorum - oynadığımız oyunda 2 hatta 3ü bile bulmalıydık. kimseye hesap kesilmemeli - çok keyifli takım izledik açıkçası.

adamlar bu deplasmanın namını biliyor - yorulduğumuz anda değerlendirdiler açıkçası(yorulmadılarda - oyunu değiştirmediler galiba htta ? )

70dk da golleri bulsaydık hesaplarını bozabilirdik - yapamadık.

diğer yorumada katılıyorum ligde de bu tarz abluka modumuzda bitiremiyoruz maç koparamıyoruz.

birde bana hala ofanste herkes tam rolünü yapması gerekeni oturtmuş değil gibi - zaha icardi ilişkisi hiç yok. adamlar geldi mi halısaha modunda rahat gol attılar mesela.

Geri
Üst Alt