⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

mertens yerine barış girseydi bu şekilde olmayacaktı maç..

oyunu çift taraflı oynayan hazır 1 orta saha 1 sol bek alıp transferı kapatacaktık..tielemans ve 1 sol bek alalım devre arası bu takım her takımla kafa kafaya oynar..

Bu arada kızıyoruz ediyoruz çünkü maçın hakkı bu değil. Ama dünyada Bayerne bunu yaşatacak herhangi bir takım yok emin olun. Gurur duydum takımımla.

Okan’ın maç sonunda neler söyleyeceğini merak ediyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kopenhag bizden daha dirençli defans yapmıştı. Direncimiz kırılınca kolay pozisyon verir olduk. Efor iyi ama yetmedi. 3. Olmak mühim, manu-kopenhag berabere bitmeli.

65 kadar atamiyorsan beraberlige oynacaksin.Oynadigin takim bayern gucenecek birsey yok.Cok morelim bozuldu.

Bu takim boyle gitsin 3 haftaya ligede havlu atar zaten icardinin insanustu kalitesi olmasa coktan atmistik

Bir takimda tek bir oyuncu gol atiyor birde kerem var 30 tane girip 5 tane atinca oouvvv kerem muthis topcu zaha ziyech tete skora katki vermediler verecek gibide degiller toreria dan zaten beklemiyoruz 8 numarada oyuncumuz yok zaten skoru gectim her mac baskasi oynuyor

Bu kadar kisir bir takimin ligtede mucadele etmesi imkansiz nerde sorunlu tip ismine aldanip almisiz
Oynadığın takım muhtemelen kupayı alacak 2 takımdan biri o yüzden şu yorumlar tamamen yanlış hatta bayerne karşı fazlasıyla iyi oynadık bizim esas sorunumuz gol atamiyoruz şerefsiz sikeciler misal 4 isabetli şutla 4 gol atiyor

abi 60 65 dk gerçekten iyi baskı yaptın ancak oyuncular yoruldu robot değil bu adamlar karşındada bayern var 90 dakika pres yapamazsın mertens yerine ortasahayı güçlendirecek hamleler gelmeliydi bana göre bu maç bence en kötü 1 puan gelirdi doğru hamleler yapılsa

dk 68den beri sanırım daha şut atamadık kaleye

spiker 20 şut attık demişti daha atamadık

İlk yarı yakaladığımız fırsatları gole cevirseydik ikinci yarı bambaşka bir senaryo olabilirdi.

Zaten maç başından beri full tempo yapan takım bir şekilde düşecekti , 70 de başladı düşmeler ve goller yedik. Umarım bundan büyük dersler çıkmıştır.
Farklı bir strateji bekledim Okan Hoca'dan.
Resmen küçük takıma karşı oynar gibi çok yüksek geri 4lü durma + full press + ofansif risk.

Acaba daha defansif + kontra mi oynasaydik ? Olsun... Zevkli bir maç olduğu ve bizim ofansif gücümüzü gösterdi. İlerde daha verimli olursak Kale önünde çok iyi bir takım olabiliriz CL'de.

Oyuncu degistirmeden icardi topuk yerine pas verse yine degisik is olurdu. Bencilligi birakmamiz lazim.

bayern deplasmanında umutluyum takımdan. yol kazasıdır olur böyle sonuçlar. bayern'i yensek tüm taraftar acaba şampiyonlar ligini alır mıyız hayaline kapılacaktı. güzel bir ilk yarı seyrettirdi hoca ve takım teşekkürler.

Geri
Üst Alt