⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

bu kacıncı aynı demeç yeterrrr ya yeterrrrrrrr çıldıracağım sinir krizi geçirdim tv başında yine yedirecek diye

''Tam değişiklik yapıyordum, oyuna giren oyuncularımın moral bozukluğuyla onların da pek etkisi olamadık. Oyuncu değişikliği yapamadan ikinci golü yedik. Kazanmamız gereken bir maçtı.”

Geç kalıyor işte her seferinde, oyuna kapılıyor muhtemelen ama burada iş yardimcilara düşüyor, uyarmalari lazim hocam diye

Zaha'yi sol açıktan çekince BJK ve Bayern maçında sürekli atak yememiz tesadüf olamaz.Oliviera'yi unutmamak lazım, Ndonbele 'den iyidir şu haliyle bile

bu kacıncı aynı demeç yeterrrr ya yeterrrrrrrr çıldıracağım sinir krizi geçirdim tv başında yine yedirecek diye

''Tam değişiklik yapıyordum, oyuna giren oyuncularımın moral bozukluğuyla onların da pek etkisi olamadık. Oyuncu değişikliği yapamadan ikinci golü yedik. Kazanmamız gereken bir maçtı.”
Biraz da şanssızlık, kısmetsizlik var hocada. Bu maçtaki durum geçen yılki BJK deplasmanındaki gibi değil mesela...

1-1e yatip nelssonu alacaktin. Birde barışı o kadar.
Boş beleş işlere giristik
Kazanmaya oynadı. Fatih Terim'de bunu yapardı Uefa aldığımız sene her maçı kendi felsefesinde oynadı. Belki öne geçseydi son dakikalarda bunu yapabilirdi ama felsefesinden vazgeçmemesi benim beğendiğim bir özelliği. Felsefesinden vazgeçen bir hoca kolay kolay büyük hoca olamaz. Tabi fikirler değişiklik gösterebilir.

Zaha'yi sol açıktan çekince BJK ve Bayern maçında sürekli atak yememiz tesadüf olamaz.Oliviera'yi unutmamak lazım, Ndonbele 'den iyidir şu haliyle bile
sacmalama lutfen oliveirayi unut yok oyle biri takimda. ayhanin cocuklarini oynat daha iyi. ndombele iyi demiyorum onuda oynatma.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torreiranin ceza sahası dışından vurduğu topta Kerem bomboş ceza sahası içinde böyle birkaç tane daha var. Bu paslari vermen gerek

En çok üzüldüğüm 5 maçtan biri oldu. Çok inanmıştım yeneceğimize.

65 dakika bam bam oynamak intihar oldu. Kaan ve Toreira bu dakikadan sonra bittiler.

Kazımcan ilk yarı önde baskının etkisiyle idare etti ama takım bitince defosu ortaya çıktı.

Malesef Tete ve Zaha hücuma destek veremediler. Ceza sahasına giremediler. Tete artık yol ayrımına girdi bence. Taraftarın sabrı tükeniyor.

Zaha'da halâ ümitler var ama azalıyor.

Ndombele bu fizikle ancak 10 dakika rölanti maçlarda oynar.

Ziyech de artık oynayacaksa oynasın. Bir sakatlık daha olursa hüsran.

Sanchez, Apo, Toreira, Kaan, İcardi bu takımın omurgası oldu.

Kerem , dışı seni yakar, içi beni.

Hocanın daha yolu var rüştünü ispatlaması için.
Herşeye rağmen iyi bir takımımız var. Desteğe devam. Canları sağolsun.

biz 110.1 km kosmusuz
Bayern 109.5 km

Dikkat edin bekleyerek oynadığımızda pozisyon veriyoruz. Paslasmalari izledigimizde gol yiyecegimizi anliyorum.
Çünkü hocanın öyle bir oyun anlayışı ve çalışması yok. Tek bir oyun planı belirleyip her durumda ısrar etmesini, kendisini çok seven birisi olarak endişeyle izliyorum...

70 e kadar 5-1 olmaması bizim şanssızlığımız. Değisikler gelmeden gol yemeyiz inşAllah dedikten 2 dk sonra golü yedik. Hedef maç bu değildi. Biz bu gruptan çıkarız Allah'ın izniyle.

Oyuncular için kesinlikle katılıyorum ama çok sevdiğim Okan Hocamızın, takımın bu oyunu 90 dakikaya yayamayacağını görmesi ve oyun planını ona göre kurgulaması gerekmez miydi?..
O da bir karardır. Mevcut oyun ezberine en uygun topu max. seviyede oynatıp skoru almaya çalıştı. Skoru aldıktan sonra BAY gibi oyuncularla geçiş kovalama ihtimali vardı. Plan tuttu ama skoru alamadık. Bayern'i bu kadar boğmasak belki daha rahat kazanırlardı, bilemeyiz. CL'de Bayern gibi bir takıma karşı 50-60 dk. bu seviyede oynamak beni geleceğe dair umutlandırdı. Geliştirmemiz gereken şey fizik olarak düştüğümüz anlarda oyunu öldürebilecek kadar bir set oynayabilmek olmalı artık. O daha çok zaman gerektiren şey ama bu kadroyu koruduğumuz ve geliştirdiğimiz ölçüde onu da yapabiliriz ilerde.

2. Yediğimiz golde davinsonunda hatası var. Direk kaneye yapisacaksin.

Geri
Üst Alt