Kazanmaya oynadı. Fatih Terim'de bunu yapardı Uefa aldığımız sene her maçı kendi felsefesinde oynadı. Belki öne geçseydi son dakikalarda bunu yapabilirdi ama felsefesinden vazgeçmemesi benim beğendiğim bir özelliği. Felsefesinden vazgeçen bir hoca kolay kolay büyük hoca olamaz. Tabi fikirler değişiklik gösterebilir.
Deplasmanda yapsa ben kabul ederim. Geri çekilmek hedeften şaşmak değil bence. Bu maçta uzun ve seri oynayıp kim denen herife mala bağlatacaktık.
Kontra ile skoru alabilecegimiz maçtı çünkü saldırdığında sonuç alamadığımızı kabul etmeliydi. Ne olursa olsun ne kadar pozisyon bulursak bulalim 2 senedir kaçırdıklarımız ortadayken buna çözüm bulamadan maç sonuna kadar saldırgan olalım fikri yanlış.
Bir yerde büyük hoca olmak için maçın gerekli dakikalarınds oyunu doğru okumak gerekiyor.
Tunchel kenarda sülalem rahat modunda maç izliyordu çünkü biliyordu ki bu saldırganlık ve kaçanlarla birlikte son 10 dakika işi bitirebilecekti. Burada da tecrübe giriyor okan hoca bunu zamanla öğrenecektir elbet.
Takımda sonradan girecek oyuncularla birlikte aynı oyunu oynayabilecek seviyeye girdiğimizde o zaman bu oyun tarzı doğru olacaktır.
Ilk yarı için okey, muhteşem oyun ve plan.
Ikinci yarı 1-1i kabul edip 20 dakika rolanti takılıp barış ile kanattan çekip keremi de dinlendirerek skor bulmasını sağlamalıydı.
Bütün bunlar yine zamanla takım olarak ögrenilecek şeyler.
Bu gece hem grurluyum hemde inanılmaz derecede üzüntülüyüm.
Bayern yedek kulübesi maç sonrası şu maçtan nasıl galibiyetle çıktık sevinci beni hem gurulandirdi hemde neredeyse yıktı.
Terim zamanı da yaşadık bu ivmeyi yıkmak için ülkecek elden gelen ne varsa yapılacaktır o yüzden bayern, psg demeden skor odaklı gitmemiz lazım.
Bu maç özelinde de ben bir haftadır iyi bir skor alabileceğimizdi. En kötü beraberlik bekliyordum. 3 puanı daha çok bekliyordum. Kader kısmet artik.
Ha bu arada gördük ki istedimiz zaman müthiş bir baskı ile oynayabiliyoruz. Buradan uefaya gitmek ve aynı çizgide devam etmek(edebileceksek) üzmez. Mümküb olduğunca para kazanmalık bir grup olması tercihimdi.