⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Valla fakir edebiyatı yapıp söyle böyle mücadele ettik gururlandık ama olmadı demeyi sevmem.Futbol sonuç oyunudur ve tabelaya bakarım ben sadece.Kaybettik , gurur duyduğum yada sevindiğim hiçbir konu yok çünkü aşırı üzgünüm.Su bayerni yenmeyi bekliyordum valla acikcasi.Simdi de triplere girdim bomboş duvarları izliyorum

Valla fakir edebiyatı yapıp söyle böyle mücadele ettik gururlandık ama olmadı demeyi sevmem.Futbol sonuç oyunudur ve tabelaya bakarım ben sadece.Kaybettik , gurur duyduğum yada sevindiğim hiçbir konu yok çünkü aşırı üzgünüm.Su bayerni yenmeyi bekliyordum valla acikcasi.Simdi de triplere girdim bomboş duvarları izliyorum
Tamam

Aradaki kalite farkını kapatmak için takım kendi kapasitesinin çok üstünde fiziki efor gösterdi.
Pozisyonlara da girdik ama atamadık.
70. dakikadan sonra enerjimiz bitti maalesef.
Yapacak çok fazla bir şey yok, skor normal.

Bazi arkadaslarin yorumlarindan utaniyorum resmen

Bayernli arkadaslarimla izledim maci bayerne karsi bu oyunu oynayan rakip görmediklerini söylediler city maci dahil Bizim kadar zorlayan ve oyun olarak döven olmadigini söylediler

Bu futbol ve oyunun sonunda Bayern cogu zaman kazanir

Ben Bu takimla cok gurur duydum bugün

Bravo takim Bravo Hoca

orası öyle ama sonuç?

elimizle verdik maçı bu üzücü

bu kadar kolay hata yapılmamalı

En ciddi sorunumuz icardi dışında gol atan kimse yok, geçen sene mertens Sergio kerem falan arada atıyorlardı, şimdi icardi var, Beşiktaş da benzer sorunu yaşıyor.

İş nedeniyle maçı kaçırdım maalesef
Az önce özetleri izledim ve yorumum resmen elimizden kaçırmışız bayerni
Takımla gurur duydum
Biz çok kaçırmışız, bayern de kaçırmış ama attıkları yetmiş siye gördüm
2. golden sonra oyundan biraz düşmüşüz hatta seyirci de biraz düşmüş gibi gördüm ama özetten ne kadar anlaşılabilirse
Burada okuduklarımdan da sanki iyi bir solbekimiz olsaymış, bir de yedekten girenler de tam hazır olup da 70’ten sonra yorgunluk olmasaymış yenermişiz de belki
Bayern biz yorulduktan sonra fizikle götürebilmiş maçı
Keşke şu hazır olmayanlar fiziken de daha iyi olabilsekermiş
Gurur duydum takımla

Screenshot_3.jpg

Screenshot_4.jpg

kerem 75 dk---------------------- tete 56 dk -------------------------zaha 75 dk

9 top kaybı------------------------21 top kaybı -----------------------18 top kaybı

%81 pas isabeti--------------------%57 pas isabeti --------------------%65 pas isabeti

4 anahtar pas-----------------------1 anahtar pas ----------------------0 anahtar pas

0,54 xg------------------------------0.04 xg------------------------------- 0.00 xg

maaş------------------------------- maaş-------------------------------------maaş
bonservis yok ------------------ imza parası 3.1 m €------------------imza parası 2.33 m €
1 mılyon € (yeni ücreti)----------- yıllık 2.8 m €--------------------------yıllık 4.35 m €

Okan hoca büyük hocadır

68‘ dakka full pressing oyanayamazsin, nefes yetmez birden düsersin mactan. Ayakta zor durduk 70‘ den sonra ve bu oyunumuzdan dolayi normal. 90+ full pressing imkansiz.

Pressingi macin 90 dakkasina yaycaksin, zaman zaman pressing yapip sonra kontrollü oynamak, zamani geldimmi yine pressing yapmak daha mantikli olurdu.

Bu inanilmaz oyunumuzdan, baskimizdan sonra dogal olarak fiziksel birden düsdük, yoksa o iki gölü öyle kolay yemezdik. Bence bu hocanin hatasi. Daha erken degisiklik de gerekliydi, Kazim zor kosuyodu.

Ha 68‘ dakkaya kadar 2-3 gol bulsaydik baska seyler konusabilirdik. O kadar baskiya ve pozisyonlarimiza ragmen 2.-3. golü bulamadik, son bitiricilik, uyaniklik, %2-3 eksikdi.

En az 1 puan almaliydik cok yazik oldu, mental olarak cok cökdüm..

Bayernin kaçırmayacağı cinsten tam 5 tane çok net gol kaçırmışız
Bu da bu seviyede ciddi fark maalesef
Biri bile girse belki de biraz kapanıp oyunu kilitleyip galibiyet alabilirmişiz rahatlıkla
Bir dahakine bunların hepsinin girmesi nasip olsun inşallah

maçın kaydı varsa bana özelden atabilir mi yoğunluktan tam izleyemedim, özet o tadı vermiyor

Kazanmaya oynadı. Fatih Terim'de bunu yapardı Uefa aldığımız sene her maçı kendi felsefesinde oynadı. Belki öne geçseydi son dakikalarda bunu yapabilirdi ama felsefesinden vazgeçmemesi benim beğendiğim bir özelliği. Felsefesinden vazgeçen bir hoca kolay kolay büyük hoca olamaz. Tabi fikirler değişiklik gösterebilir.
Deplasmanda yapsa ben kabul ederim. Geri çekilmek hedeften şaşmak değil bence. Bu maçta uzun ve seri oynayıp kim denen herife mala bağlatacaktık.
Kontra ile skoru alabilecegimiz maçtı çünkü saldırdığında sonuç alamadığımızı kabul etmeliydi. Ne olursa olsun ne kadar pozisyon bulursak bulalim 2 senedir kaçırdıklarımız ortadayken buna çözüm bulamadan maç sonuna kadar saldırgan olalım fikri yanlış.
Bir yerde büyük hoca olmak için maçın gerekli dakikalarınds oyunu doğru okumak gerekiyor.
Tunchel kenarda sülalem rahat modunda maç izliyordu çünkü biliyordu ki bu saldırganlık ve kaçanlarla birlikte son 10 dakika işi bitirebilecekti. Burada da tecrübe giriyor okan hoca bunu zamanla öğrenecektir elbet.

Takımda sonradan girecek oyuncularla birlikte aynı oyunu oynayabilecek seviyeye girdiğimizde o zaman bu oyun tarzı doğru olacaktır.
Ilk yarı için okey, muhteşem oyun ve plan.
Ikinci yarı 1-1i kabul edip 20 dakika rolanti takılıp barış ile kanattan çekip keremi de dinlendirerek skor bulmasını sağlamalıydı.
Bütün bunlar yine zamanla takım olarak ögrenilecek şeyler.

Bu gece hem grurluyum hemde inanılmaz derecede üzüntülüyüm.

Bayern yedek kulübesi maç sonrası şu maçtan nasıl galibiyetle çıktık sevinci beni hem gurulandirdi hemde neredeyse yıktı.

Terim zamanı da yaşadık bu ivmeyi yıkmak için ülkecek elden gelen ne varsa yapılacaktır o yüzden bayern, psg demeden skor odaklı gitmemiz lazım.

Bu maç özelinde de ben bir haftadır iyi bir skor alabileceğimizdi. En kötü beraberlik bekliyordum. 3 puanı daha çok bekliyordum. Kader kısmet artik.

Ha bu arada gördük ki istedimiz zaman müthiş bir baskı ile oynayabiliyoruz. Buradan uefaya gitmek ve aynı çizgide devam etmek(edebileceksek) üzmez. Mümküb olduğunca para kazanmalık bir grup olması tercihimdi.

2 takım da 110 koşmuş diye gördüm bir yerde
Ama özetlerden ve yorumlardan anladığım kadarıyla 70’ten sonra fiziken düşmüşüz biraz
İlk yarı / ikinci yarı koşu mesafelerine de bakmak mantıklı olabilir
Keşke diğer yedekten girenler de fiziken daha hazır olsalarmış
Biraz da şans bulup takıma adapte olabilselermiş
Tabi 5 tane çok net gol kaçırmışız
Düşünsenize 2 tanesini attığımızı ve bizim 3-1 öne geçtiğimizi
Sonrası çok değişik de olabilirmiş valla

Okan Hoca col iyi plan yapmis, eksik olan gol ve gollermis, öne gecseydik 60 a kadar geriye cekilip galibiyet ile ayrilirdik, okan hoca gol atacak hali yok, yazik oldu

Inter'den sonra bugün en fazla xg üreten takım biz olduk

Geri
Üst Alt