⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

İşte tam öyle değil sen bu yorumu feneri düşünerek yazıyorsun onlarda 3 4 kişi gol atıyor onlsri düşünerek yazıyorsun,lakin bizim maçları izliyorsan eğer golleri atan genelde icardi lakin tete zaha kerem baris yani gol kacirmayan oyuncumuz yok Kaan dahil biz bitiricilik konusunda çok kotuyuz diğer kaçıran oyunculsr atmaya başlass o övülen fener anilmaz bile
30 sut attığımız maçta 2golu zor atıyoruz
Bitiricilik yarindan obur gune gelisecek bir olay degil ustad zaha ve ziyechi istisna tutuyorum tete baris sergio kaan ve mertens hic bir zaman bitiremiyorlar

Bizde maksimum skor uretecek zaha ziyech icardi ve kerem var digerleri tek tuk skor uretir buda yeterli olmaz mesela devre arasi geldiginde apo veya sanchez kanatlardan cok gol atsa sasirmaz okadar kotu bitirici oyuncularimiz var

Hanimlar, beyler; hani olmaz ya……. Ali Sami Yen Sokak’ta muhabbete dalsaydik bunlari mi soyleyecektiniz goze baka baka?

Ya cidden bunlari konusabilirmisiniz?

Yahu birader ona salla, buna salla…. Bir de yanim da salla?

Bu arada “da” bitisikti… neyse.

Harika oyun oynadık sayılır ama gücümüz yetmedi.

Ama şu da bir gerçekki bu seneki transferlerin katkısı çok düşük. Daha iyi bir transfer dönemi geçirseydik bugün bayerni de yenerdik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bayerne onde 45 dakika bile basmak buyuk is hadi yaptin atamadin 1-1 bitti
ya 50 55 te 4 oyuncu degistirip tempoyu koruyucan yada yaslanican geriye kontra kovalican

Okan burugunda ogrenecekleri var tamam ama her mac hoca gec kaldin adam degis demekten biktim

Zaha hazir degil bitti
Kazimcan zaten agliyor cocugun cigeri bitti gitmiyor goruyorsun
Kerem desen ben hic bir avrupa macinda oynatmam isterse her mac 10 pozisyona girsin pas kaybinada gerek yok kac tane topu sirf pas atmak icin atti
Bir oyuncu bos kaleye 3 metreden topu ustten disari atabiliyorsa oynamasin hele 10 numara hic oynamasin

Tete iyi guzel tempolu filanda bir oyuncu bu kadar sut ozurlu olurmu
Bu hafta rize deplasmaninda bu yorgunlugun uzerine puan kaybi bekliyorum umarim yanilirim

Bu siteyi yasatmamiza yardimci olan Galatasaray taraftari, sempatizani olmayan ama bukalemun takilan arkadaslarimiza oncelikle tesekkur ederim bize hizmet ettikleri icin.

IQ birader, degisik bir sey….

Sayenizde artiya geciyor Galatasaray sevdalilari.

Sagolun, yolda falan yururken hani kosede durun - zarar gormeyin babinda sekerim.

Eger Kopenhag Manu maci berabere biterse

Geriye kalan 3 mactan 2 maglubiyet aldigimiz halde bile 2. oluyoruz

Bunun gerçeklesmesi için diger skorlara ve maclara bakmadan manchesteri yenmeliyiz

Bayernden 7 bile yesek ve son macta kopenhaga yenilsek bile turu geciyoruz

Mal kopenhag penaltiyi atsaydi cok rahat bir konumda olacaktik

Böyle avrupa ligi bile zora sokulabilir

1 tane daha düzgün bitiricii kanatımız veya ortasahamız olsaydı bu maç ilk yarıdan bitirirdik.Tete,ndombele,ziyech,angelino çok kötü çıktı kimse kusura bakmasın tetenin beyni duruyor neye karar vereceğini şaşırıyor.Sırf yıldız diye alındı bunlar iizlenerek alındığına inanmıyorum.

Değişiklikler için golü beklemese farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

Beyler o oynadimiz 68 dakka neydi, hala orgasm yasiyorum. 2-3 gol ile süsleseydik tadindan yenmezdi. Manyak macti yav.

En son icardinin pozisyonu maçın kırılma anıydı. İcardi gibi golcü havadan gelen pasa nasıl tekte vurmadı hala aklım almıyor.

benim aklımın almadığı o pozisyonu kaybetmişken nası geri torreira'ya veya daha da iyisi açısı varken boş kaleye mertens'e oynayamadığı. bayern'i bayern yapan bu işte, herifler hep en kolay gol için zorluyor. ilk yarıda kerem misal topun altına girecek yüreğin yoksa o topu boş kale tete'ye oynamaya çalışacaksın ya da burda icardi topukla zorlayana kadar müsait arkadaşına atacaksın. kerem'inki korku, icardi'ninki bencillik. heriflerde ikisi de olmadığı için musiala boş pozisyonda sağa çekiyim sola çekiyim uğraşmadan kane'i zorla kaleye sokuyor işte.

İcardinin pozisyonda bundan ziyade 1-2 saniye sonraki durum daha vahim pozisyon. 3 kişi kapatmışken sağ taraf tamamen boşken ve pas verebilecekken topukla vurmak yerine pas vermeliydi.

İyi hoş herif ancak kendini ekstra kanıtlamak istemesi hem bize hemde kendine skor olarak zarar veriyor. Daha basit işleri de düşünmeli.

real.png
iyi oynamak tabii güzel bir şey ama her zaman kazananları yazar tarih.Şuanda Bayern'le oynasa çok rahat 2 maçta da yenebilecek Real'e karşı Braga ortalama kadrosuyla kafa kafaya oynamış mesela ama yani burada bile bahseden yok çünkü kazananlar konuşulur her zaman.Braga yenseydi mesela herkesin dikkatini çekerdi.Şu orta saha oyuncularıyla bayerne top vermez Real.

Geri
Üst Alt