⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

yok yaw uyku tutmuyor, bayerne karşı böyle bir 60 dk anca madrid felan oynardı diye düşünüyorum ama olmuyor.

ne zaman çoşkuyla duyguyla iş yapmayı bırakıp buz gibi, 90 dk taktik disipline bağlı pragmatist bir oyun oynayacağız acaba?

okan hocayı değişiklikler vs. konusunda bende çok eleştiriyorum fakat oynadığımız 3 avrupa maçında da skordan bağımsız kendi anlayışını rakibe dikte etmeyi başardı.

bunlardan ikisi bayern ve manchester...

ayrıca piyasada td diye geçinenlerin çoğundan cesur olduğu da aşikar. kulübede angel otururken şu maça kazımcanla başlaması, ndombele/oliveira/demirbay varken kaandan os yapması, kadıköyde icardi ve torreirayı yedek bırakıp barış/berkan çıkması vs. gibi örnekler çoğaltılabilir, bunlar az buz işler değil.

yeni transferlerden yeterli katkı alınamadığı şuan için bir gerçek ama bu ekibe (erden t. ve okan buruk) ilk başarısızlıkta yol vermeyip arkasında durursak uzun vadede başarının geleceğini hissediyorum.

Böyle büyük bir takıma karşı 3 xG yapıp sadece 1 gol atmak zaten intihar gibi bir şey. Oynanan oyuna, verilen emeğe yazık oldu. Şu muazzam oyunun hakkı en azından 1 puandı, son vuruş işine bir çözüm bulmamız lazım artık. Dünyada bizim kadar cömert pozisyon harcayan bir takım daha yok.

Kerem bütün maç olduğu yerde dursun yine talisca bitiriciliğine ulaşamaz teknik beceri farkı dağ gibi. Taliscayı prototip olarak düşün illa onu alalım demiyorum şutör skorer teknik bir oyuncu lazım. Keremin savunma problemi ve bu sebeple o kanattan gol yeme zaafiyetimiz de çok var malesef
Aynı mesajda hem Talisca-Kerem teknik beceri farkına dem vurup hem de Kerem' in savunma zaafiyetine vurgu yapman tuhaf geldi. Talisca kariyerinin hangi öneminde zerre savunma katkısı yapmış acaba?..Kerem daha bu maçta yorulana kadar sayısız kritik defansif müdahaleler yaptı. Maçı izledin mi?..

Aynı mesajda hem Talisca-Kerem teknik beceri farkına dem vurup hem de Kerem' in savunma zaafiyetine vurgu yapman tuhaf geldi. Talisca kariyerinin hangi öneminde zerre savunma katkısı yapmış acaba?..Kerem daha bu maçta yorulana kadar sayısız kritik defansif müdahaleler yaptı. Maçı izledin mi?..

Talisca ile şu pres oyununu oynasak, Bayern değil bjk bile perişan ederdi bizi. Talisca başka bir adam ama onla da pres oynanmaz işte.Bence takım şuan doğru yolda, sadece bazı adamların performans vermesi gerekiyor.

Bu saat oldu yok abi uyku girmiyor gözüme keşke kötü oynasaydık bu futbolun karşılığı bu skor olmamalıydı günün sonunda tabelada yazan önemli kaç tane pozisyona girdiğimiz değil ah kerem sana ne diyim ben

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yasin öztekin benfica

60. dakika Torrera'nın aşırtma pasını önüne alabilse İcardi %100 gol olurdu bence maçın kırılma anı

Şu maç için çok üzülmemek elde değil ancak oyun ilerisi için çok umut verdi, 99-2000 havası aldım takımdan, ilk yarıda işi bitirsek 2.yarıda daha rölanti gidebilirdik ama olmadı. Okan hocanın dediği gibi o goller girmeye başlayacak zamanla, yeterki biz böyle devam edelim.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçın özeti "Malız ve gol atamıyoruz" olarak tarihe geçmeli.

Sadece İkardi'nin gol attığı bir takımdan da bi' halt olamaz zaten.

istersek 08/09 barçası gibi oynayalım bu bitiricilik yüzdesi ile başarılı olamayız

beşiktaş bayern maçlarında 60 tane şut çekiyoruz atabildiğimiz 3 gol

2'si penaltı 1'i bjkli salak asist yaptı

organize bir tane gol yok, 10 kişi takımı 2 ver kaç yapıp adam eksiltemedik yahu nasıl olacak bu işler

yarın rize maçında da aynısı olacak inşallah şansa bala penaltı icardi atar da yenilmeyiz

Geri
Üst Alt