⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Ekli dosyayı görüntüle 223761
iyi oynamak tabii güzel bir şey ama her zaman kazananları yazar tarih.Şuanda Bayern'le oynasa çok rahat 2 maçta da yenebilecek Real'e karşı Braga ortalama kadrosuyla kafa kafaya oynamış mesela ama yani burada bile bahseden yok çünkü kazananlar konuşulur her zaman.Braga yenseydi mesela herkesin dikkatini çekerdi.Şu orta saha oyuncularıyla bayerne top vermez Real.
Hocam bayern Şampiyonlar liginin bu aşamasında dünyanın en iyisi, rakibi yok. Büyük ihtimalle Üst üste 3 defa 6/6 yapacaklar ve 7 senedir bu aşamada maç kaybetmiyorlar.

real Madrid ise ben bildim bileli hep böyle oynar, çeyrek finalle beraber vites yükseltir cl’de. Hatta 1-2 sene önce şerif diye bir takım madrid’de yenmişti real’i. Shaktar, schalke, wolfsburg ilk aklıma gelenler bunun haricinde.

Yani bu noktada emin ol Bayern’e karşı şu performans uzun süre Avrupa’da konuşulacak.

Geçen senenin kemik kadrosu üzerine verim alacağımız birkaç ciddi takviye gelse tutulmaz bir takım olacakmışız aslında plan program güzel yapıyordu Erden Timur ama bir anda gaza geldi sanırım...Sezona girerken iki mevki çok önemliydi birisi sol bek diğeri aksayan Oliveira...Buralara yapılacak hamleler için Angelino aslında kağıt üzerinde kötü isim değildi bir türlü form tutamadı o konuda pek birşey diyemiyor insan ama Oliveira yerine alınacak adamı aylarca alamamak başımızı ağrıtabilir ilerleyen dönemlerde...

Davinson hariç net katkı aldığımız transfer yok resmen. Başarısız bir transfer dönemi oldu malesef. Buna rağmen gayet iyi durumdayız. Ara transfer döneminde bu hataların bir kısmını telafi etmemiz lazım.
Geçen senenin kemik kadrosu götürüyor işi renkdaş ama bu adamlarında yorulacağı performansının düşeceği döneme hazırlık yapmak lazım Zaha'nın acilen C.Palace günlerindeki ele avuca sığmaz haline dönmesi gerekiyor yine Ziyech'in Avrupa da olmasa bile ligde iş yapar seviyeye gelmesi gerekli ...

Zyech den beklentim çok.umarim forma girer zaha da öyle . Ama ben kerem solda olmalı diyorum

Sevgili Sami; normalde yapmış olduğun 11'i kabul ederdimde, dün akşam Tete resmen ifrit ettirdi kendisinden:
1-Sağ açık bir defa olsun dibe inip orta kesmezmi?
2-Sağ açık bir defa olsun topu kaybetmeden içeri penetre ederek forvetlere yardımcı olmazmı?
3-Sağ açık ; her ne hikmetse gelne tüm topları iç etmeden oynayamazmı?
4-Ona giden tüm toplar kendimize bumerang misali döndü.Yazık.

Umarım tek maçlıktır .kendisinden inanılmaz soğuttu.Oliviera , Angelinho önüne geçti neredeyse.

Cl zahaya buyuk geldi
Bekletimiz acisindan
Dun eski bay gibi performans sergiledi adam ,milletin icinden gecmeye çalışıyordu

P. Van Aanholt hakkını mi yedik acaba? Torrent zamanında iyi oynuyordu, Sacha gibi iyi takım ile iyi hoca ile farklı olabilirdi. Avrupa'da farklı iyi oynuyordu.
Kazım ve angelinho bakınca PVA Roberto Carlos gibi geliyor bana artık.

Kimse böyle bir top oynayacağımızı beklemiyordu. Büyük oynadık akşam.

Böyle taraftarın …

Maç 2-1 oldu herkes sustu.. Yanımızdan Müller geçiyor ona laf atıp duruyorlar asla maçla ilgilenmiyorlar. Delirdim dün ya…

Ulan böyle kritik maça gelmişsin dakika 85 stadı terkediyorsun. Felaket sinirlendim, herkes biletini satmış zaten. Stat Almanca konuşan gurbetçi dolmuştu. Çevremde Türkçe konuşandan çok Almanca konuşan vardı. Sezon başında paragöz herifler ele geçirmiş kombineleri, böyle kritik maçta Almancılara okutmuşlar.

P. Van Aanholt hakkını mi yedik acaba? Torrent zamanında iyi oynuyordu, Sacha gibi iyi takım ile iyi hoca ile farklı olabilirdi. Avrupa'da farklı iyi oynuyordu.
Kazım ve angelinho bakınca PVA Roberto Carlos gibi geliyor bana artık.
Hocam Aanholttada savunma sıfırdı yaa.Bize gerçek orijinli solbek gerekli.Uçan kaçan değil .Nagatamo bunlardan 3 gömlek üstündü.Pozisyon bilgisi,yer alma,hamle. Bize orijinal solbek lazım acil.Sabredersek ve üstüne eğilirsek Kazımcan olur.Sabretmeliyiz ve şımarmamalı.Yoksa direkt sağlam transfer.

Dünkü futbola kaybetmemiz kötü oldu yalan yok ama gücümüzü gösterdik Okan hocaya falan kızmıyacağım yapacak bişey yok kalite oyuncularımız tam hazır değil bu sene bence bu maçta dahil olumlu sinyal verdi takım oyuncular vs hepimiz maça başlarken yeniliriz diyorduk zor diyorduk boşuna oyunculara ve hocaya yüklenmeye gerek yok aslan gibi oynadılar Bayern’e karşı kapanmadan herkes oynamaz oynayamaz takımın her daim arkasında olmamız lazım

Muhtemelen Avrupa ligine kalıcaz öyle bir senaryoda devre arası nu takıma kafası olan bir 8 numara ve 10 numara alınmalı birde sol bek bu takım kupa alabilir Avrupa liginde Bayern’i 60-70 dakika ezdirsek Avrupa ligi kupası hayal değil bu arada bir kaç nokta transfer ile

Kimse böyle bir top oynayacağımızı beklemiyordu. Büyük oynadık akşam.

Ben gayet yenebileceğimizi düşünüyordum. Bjk maçındaki rezil oyunun sebebi de oyuncuların aklının Bayern maçında olmasıydı. Kazım'ın kötü oyunu ve yine kaçan goller sebebiyle kazanamadık. Icardi gününde olsa kazanılırdı. O da bir kaç maçtır sürekli gol kaçırıyor. O atamayınca da başka gol atabilen adam yok.

Tete atamıyor, Zaha atamıyor, orta saha oyuncuları atamıyor, Kerem 75 bin tane pozisyondan 2'sini atıyor. Bu seviyelerde Bayern'e karşı 20 şut fırsatı geliyorsa en az 4-5 tanesini gol yapabilmelisin ki %20-25 yapar bu oran. İstatistiğe göre son 3 maçta 95 tane filan şuttan 4 tanesi akan oyun golü olmuş. Bu seviyelerde böyle bir gol kaçırma oranı olamaz.

Gol atabilen bir ekip olsaydı sahada akşam Bayerni ilk yarıdaki oyunla 5 farkla bile yenebilirdik. Lakin geçen seneden beri Icardi hariç kimsenin gol atamaması sorunu devam ediyor. Teknik heyet buna ne zaman çözüm bulacak bekliyoruz. Herkes unuttu geçen seneyi ama geçen sene de vardı bu problem.

Geri
Üst Alt