⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

bu maçtan çok copenhagen - united maçının sonucu önemli bizim için. copenhag yenerse işler sıkıntıya girebilir o maç berabere biterse 2. çıkarız ama öbür 2 sonuç da sıkıntı

F-VuchbbYAAGgTJ

75bin stad kapasitesi olan Allianz Arena' da kac bin Galatasaray taraftari olur acaba ??

Cok cok cok acayip bir Dortmund maci tekrari olabilir gibi.

Biraz önce Tuchel ve Neuer'i dinledim. Maalesef işimiz zor değil inanılmaz zor. Adamlar öyle böyle bilenmemiş bize. Tuchel diyor ki "Beklemediğimiz takımlar bize sorun çıkarabiliyor, yarın ikili mücadeleleri kazanmalıyız vs". Neuer" icardi ilk maçta çok cesur bir penaltı attı diyor ".

Benim bu sözlerden anladığım bize fena bilenmişler. İlk maçtaki oyunumuz onları çok bozmuş. Atabildikleri kadar atmak iteyeceklerdir. En iyilerini ortaya koymaya çalışacaklar. Allah yardımcımız olsun.

Çata çat oynamazsak farklı kaybederiz, ilk maç gibi basmalıyız illa pozisyon buluruz bu sefer atmak önemli.

lan bu mac bugün degil mi

ben bugün sandim kafa iyice gitti yav

Yiyeceğimiz farkı izemek için 23:00 - 00:45 arası oldukça geç bir saat doğrusu...

Geçen maç gibi sürekli baskı ile oynarsak bu sefer pil 50de biter 5 tane atarlar.Şu aktif dinlenme rölantiye almayıda öğretmek lazım.

------------Muslera------
----davinson-nelson-abdül---
boey-------------------angelino
---------tor-----kaan----------
Barış(Ziyech)----İcardi---------Zaha

bu şekilde çıkılsa puan alınabilme ihtimalini yüksek görürdüm

Geri
Üst Alt