⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

niyeyse ilk maça göre daha rahat bir maç olacak gibi düşünüyorum. Gollü beraberlik şaşırtmaz.

Eski iddia bültenleri köşe yazarı tahmini gibi oldu ama böyle tam olarak :asd:

gardaş bura münih mi

Sansasyonel bir skor almayız inşallah.Yenileceksek de makul bir skorla yenilelim.

Ziyech' in fiziksel durumu iç açıcı değil, Tete' den ne bekleyeceğini hoca da anlayamamıştır; bir tane iyi hareket yapıp sevindiriyor, sonrasında Angelino gibi sıçış moduna geçiveriyor, tuhaf bi herif. Kazma mazma ama ne yapıp yapmayacağı belli en azından, Barış' a ikna oldum şahsen. Yorulana kadar didinir, sonrasında 'vıdı vıdı' gerekiyorsa Tete, puan için bitiricilik aranıyorsa Ziyech girer...

ziyech olabilir gibi geliyor pasları iyi, araya bırakabiliyor üstadca
kontura yaparken işimize yarar

Bir Allah'ın kulu da sormadı apo yine sol bek mi oynayacak diye nasıl basın mensubu oldunuz ya. Yoksa toplantı öncesi taktiksel soru sormayın diye tembihleniyor mu bunlar.

beraberlik müthiş, galibiyet efsane, kaybedersek problem yok. Bana göre büyük rahatlık bu durum. Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok

ilk maçtaki gibi oynayalım sonucu göreceğiz

Bir Allah'ın kulu da sormadı apo yine sol bek mi oynayacak diye nasıl basın mensubu oldunuz ya. Yoksa toplantı öncesi taktiksel soru sormayın diye tembihleniyor mu bunlar.
Tembih olayı var bence. Sinan Yılmaz dışında kimse taktik sormuyor. O da geçen sezon Of maçı sonrası takım boyu falan sordu. Okan da nasıl ölçüyorsunuz metre falan mı dedi. Ondan beridir o da sindi

Bayern Münih - Galatasaray karşılaşmasını Gökhan Abdik anlatacak.

saat 11'de maç mı olur kardeşim ya
sızarız o saate

Bu arada Cbc Sport işi yalan oldu yine yayına ülke yasağı getirmişler ne site yayını ne de Youtube yayını çalışıyo..

Geri
Üst Alt