⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Keşke ilk maç deplasmanda olsaydı.

Zaniolo hazır 1 İcardi varken takımla birlikte Şampiyonlar Ligi'nde iş yapardı.İcardi hazır değilken takım da maçı ciddiye almaz.Yenme ihtimalimiz veya maçın berabere bitme ihtimali az.Bunların daha yeni 1 takıma fark atması da avantaj özellikle kendi sahalarında.Buna göre daha çok önlem alınır.Okan hocaya güveniyom öyle fazla 1 fark yemeyiz gibi..

Son maçta bayern United’a yatacak diye söylenti çıkarıp Alman medyasına yaysak olmaz mı:)

Son maçta bayern United’a yatacak diye söylenti çıkarıp Alman medyasına yaysak olmaz mı:)
ezgif-1-2c0e9aefaf.gif

Ben bunlara son maç güvenmiyorum. Old Trafford'da yenilebilirler gibime geliyor. Keşke 1 puan alabilsek. O zaman Kopenhag'dan 1, Manu'dan 3 aldığımızda Manu 9 alsa bile biz çıkarız

Baska takim olsa bende öyle düsünürdüm adminim ama bu herifler acimasiz geri vites yok hitler gibi, son maci da kazanmak icin cikacaklar bence yenerler

Zaniolo hazır 1 İcardi varken takımla birlikte Şampiyonlar Ligi'nde iş yapardı.İcardi hazır değilken takım da maçı ciddiye almaz.Yenme ihtimalimiz veya maçın berabere bitme ihtimali az.Bunların daha yeni 1 takıma fark atması da avantaj özellikle kendi sahalarında.Buna göre daha çok önlem alınır.Okan hocaya güveniyom öyle fazla 1 fark yemeyiz gibi..

Ulan Zanio yu unuttum bi an, bu herif bizde olsaydi daha CL de baya is yapardi yav.

Zanio Keremin yerine Bayern macinda 10 no da sans bulsaydi af etmezdi herhalde. Özledim be, geldi sikecilere koydu ve gitti..

Ben bunlara son maç güvenmiyorum. Old Trafford'da yenilebilirler gibime geliyor. Keşke 1 puan alabilsek. O zaman Kopenhag'dan 1, Manu'dan 3 aldığımızda Manu 9 alsa bile biz çıkarız
Garantileyip Barça’ya deplasmanda 3 atmışlardı adamlar maç kaybetmiyor gruplarda, hele Manchester’a hayatta kaybetmezler sıkıntı yok.

Saatinden dolayi +18 muhabbetine maruz kalmayacağımız bir skorla su maçı da atlatalim da.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maca rotasyonlu cikip gereksiz 4 topcu macin basinda kirmizi kart yese olaysiz 3-0 dagilsak. Hem topcular da yorulmamis olur

Geri
Üst Alt