- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.605
- 5.338
7 tane yiyip oturacagizBiz Darmstad değiliz ulan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 tane yiyip oturacagizBiz Darmstad değiliz ulan
O zaman 10 tane yerdikKeşke ilk maç deplasmanda olsaydı.
bence rekorları için yenilmezler seriyi sürdürürlerBen bunlara son maç güvenmiyorum. Old Trafford'da yenilebilirler gibime geliyor. Keşke 1 puan alabilsek. O zaman Kopenhag'dan 1, Manu'dan 3 aldığımızda Manu 9 alsa bile biz çıkarız
Son maçta bayern United’a yatacak diye söylenti çıkarıp Alman medyasına yaysak olmaz mı![]()
OlmazSon maçta bayern United’a yatacak diye söylenti çıkarıp Alman medyasına yaysak olmaz mı![]()
Ben bunlara son maç güvenmiyorum. Old Trafford'da yenilebilirler gibime geliyor. Keşke 1 puan alabilsek. O zaman Kopenhag'dan 1, Manu'dan 3 aldığımızda Manu 9 alsa bile biz çıkarız
Bence bu sezon düşüştelerBaska takim olsa bende öyle düsünürdüm adminim ama bu herifler acimasiz geri vites yok hitler gibi, son maci da kazanmak icin cikacaklar bence yenerler
Zaniolo hazır 1 İcardi varken takımla birlikte Şampiyonlar Ligi'nde iş yapardı.İcardi hazır değilken takım da maçı ciddiye almaz.Yenme ihtimalimiz veya maçın berabere bitme ihtimali az.Bunların daha yeni 1 takıma fark atması da avantaj özellikle kendi sahalarında.Buna göre daha çok önlem alınır.Okan hocaya güveniyom öyle fazla 1 fark yemeyiz gibi..
Ne maçı hocam
Bence bu sezon düşüşteler
Garantileyip Barça’ya deplasmanda 3 atmışlardı adamlar maç kaybetmiyor gruplarda, hele Manchester’a hayatta kaybetmezler sıkıntı yok.Ben bunlara son maç güvenmiyorum. Old Trafford'da yenilebilirler gibime geliyor. Keşke 1 puan alabilsek. O zaman Kopenhag'dan 1, Manu'dan 3 aldığımızda Manu 9 alsa bile biz çıkarız