⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Kupa maçından elendikleri için şimdi hayvan gibi saldıracaklardır.

Umarım bu hafta sonu Dortmund'u deplasmanda yenip azgınlıklarını dindirirler. Olur da Dortmund maçında da puan kaybederlerse direkt iki maçın da acısını bizden çıkarmaya bakarlar.

Kupa maçından elendikleri için şimdi hayvan gibi saldıracaklardır.

Umarım bu hafta sonu Dortmund'u deplasmanda yenip azgınlıklarını dindirirler. Olur da Dortmund maçında da puan kaybederlerse direkt iki maçın da acısını bizden çıkarmaya bakarlar.

Can, benim bildigim B.Munih'in azginligi dinmez. Bilakis, Dortmund kazansin psikolojik olarak zora girsinler hatta paniklesinler, ic problemler olussun daha iyi nemalaniriz bundan.

Yenilmeyecek takım değil
İlk maçta da sürpriz yaptık onlara ama atamayınca onlar da defomuzu buldular ve değerlendirdiler
Ayrıca ilk maç çok konuşuldu, üstüne kupada 3. lig takımına elendiler
Şimdi bunların acısını çıkarmak isteyecekler ve defolarımızı da biliyorlar
Hatta ManU maçı da çok zor, bu takımlar kötü bile olsa defoyu görünce bunu değerlendirebilecek kalitede ekipler
Defomuzu giderebilirsek şansımız var, yoksa 3.lük de sıkıntılı görüyorum ben

Defolarimiz falan alakasiz, adamlar affetmiyor. Cok net, stres olmayan, sakin ve muhtesem fizik gucu olan bir takim. 1 pozisyona girip tak diye atiyorlar. Her yerlesme hatasini, her bireysel hatayi degerlendiriyorlar. Bu durumda adamlarin bilenip bilenmemesi onemsiz, arada ciddi fark var malesef. Biz Istanbul'da oynayabilecegimiz en iyi oyunumuzu oynadik, onlar vasat, buna ragmen 1-3 kazandi adamlar.

Bu macta iyi bir mucadele ve takim olarak kondisyon ve takim oyunu olarak gelismemiz beni mutlu eder.. Uzerine bir de puan falan alabilirsek cidden kimsenin beklemedigi bir basari olur..

Her avrupa maçından önce söylüyorum ama bu maçta mutlaka 3 orta saha ile çıkıp dengeli oynamalıyız. Aksi taktirde tatsız olaylar yaşanabilir.

giphy.gif

Ilk 55 dakika filan yine press yapmaliyiz. 55'den sonra Kerem mutlaka cikmali ve sagda kim oynuyorsa o da cikmali.

Bu arada Upa press yediginde daha cok bocaliyordu.

Cimbom basi dik yürür.

Bu mac ne olursa olsun, hocamiza ve oyuncularimiza sahip cikalim.

Kerem mülayim çocuk saat 11 de uykusu gelir kim ayarladı lan bu maçın saatini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim gördügüm rüyada boşuna gitti,şansa bak.kasimpasa macinda yan toplarda gordugum gunayla bjknin rekorunu egale deriz.yazik oldu

Geri
Üst Alt