⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

galatasaray gibi oynayalım hocam

sonuç bu maç için ölçü olmaz benim nazarımda

Bu maçı herhangi bi şekilde baz almamak lazım.

Kötü zamana denk geldi

Eski acımasız Bayern geri döndü haddimizi bilerek oynamalıyız bu kötü bir şey değil akıllı oynayıp onları tuzağa düşüreceğiz

Maçın başlama düdüğüyle birlikte neuerin ağzına kadar basacağız yine muhtemelen

images

Bize ve turnuvaya yakışacak bir oyun ve mücadele yeterlidir, kısaca hakkını verelim organizasyonun.

muslera da yok bari angelino-abdul-nelson-sanchez-boey şeklinde çıkalım defanstan 5 metre uzaklaşmasınlar

Günay
Boey Nelsson Sanchez Abdülkerim
Kaan Torreira
Ziyech Kerem Zaha
İcardi

Bayern maçı kadrosu. Muslera olmadan çıkacak olmak büyük talihsizlik ama Günayada güveneceğiz yapacak bir şey yok.
Kaan ve Torreira çok iyi ikili oldular. Ön 4 de oturdu. Tamamız.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yenilmeyecek takım değil
İlk maçta da sürpriz yaptık onlara ama atamayınca onlar da defomuzu buldular ve değerlendirdiler
Ayrıca ilk maç çok konuşuldu, üstüne kupada 3. lig takımına elendiler
Şimdi bunların acısını çıkarmak isteyecekler ve defolarımızı da biliyorlar
Hatta ManU maçı da çok zor, bu takımlar kötü bile olsa defoyu görünce bunu değerlendirebilecek kalitede ekipler
Defomuzu giderebilirsek şansımız var, yoksa 3.lük de sıkıntılı görüyorum ben

Defomuzu falan bulmadılar renkdaş. Baya bildiğin elden ayaktan kesildik düştük fizik olarak ve sonra değişiklikler proaktif yapılmayınca moral olarakta düştük. Yoksa gayet 2-3 gol atabilirdik. Yılların CL takımıyız ve bildiğimiz en büyük öğrenim ise “CL’de büyük küçük farketmez her takım zordur ve bulduğunu atacaksın”. Manchester maçında attık sonuç ortada. Diğerlerinde bu olmadı. Kopenhag maçıda dahil.

Geri
Üst Alt