⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Dickens'in dedigi gibi "It was the best of times, it was the worst of times...it was the spring of hope, it was the winter of despair..."

muslera
boey nelsson davi apo
torreira kralhan
kerem ziyech zaha
icardi

olacaktır tahminen

Bilmiom dedim ya ahbab
CC846BC8-5A58-4828-86A9-D2F88CE9EFB8.webp

Yıllardır bildiğim tek bir şey var o da Bayern'e karşı komple kapanmak kesinlikle mağlubiyet demektir. Adamlar kilidi bir türlü açıyor oyuncu kaliteleriyle sonra da fişi çekiyorlar.

Iç sahadaki maçta yaptığımız öndeki aşırı pres gibi olmasa burada da kendi oyunumuzdan tamamen vazgeçmemeliyiz, vazgeçip tamamen yeni bir şey denemek kesinlikle intihar olur bence.

İlk maç öncesi yazdığımı yine tekrarlamış olacağım ama Bayern'e yenilmek büyük bir olay büyük bir başarısızlık demek değil. Adamlar deplasmanda Tottenham'e 7 Barca'ya 8 falan atıyorlar ritim bulduklarında. Bu yüzden Bayern'e karşı alınan olası bir yenilgi dünyanın sonu olmaz önce bunu idrak etmeli taraftar. Zaten gruplar çekildiğinde herkes bu iki maça 0 puan yazıyordu, bizim asıl rakibimiz Bayern değil United ve Kopenhag.

Allah yardımcımız olsun. Ben Okan hocaya ve topçulara güveniyorum. Ve laflarımı FT hocamın sözüyle sonlandırıyorum.

"Kaybetmek çok kolay, kazanmak olay."

Okanocam ın basın toplantısı kaçta yav.

Geri
Üst Alt