⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

ligde olurda Byaern deplasmanına Apokerim direkt sol bek çıkamaz arakadaşlar delirmeyelim. 3 Lü oynamayacağımıza da göre ..

pas trafiği ile mahfederler apoyu
Çakılı dahi kalsa o bölge için ağır olabileceğini düşünüyorum Abdülkerimin, ancak Angelino yahut Kazımcan pek güven vermiyor, zor bir tercih. Tecrübe bakımından sanırım Angelino tercih ederdim ben, bir 45 dakika en azından

Angelinoya neden olumsuz herkez elimizdeki en net sol bek bu adam Şuan bayernle karşılıklı maça çıkmış bir adam aynı ligden geliyor tanıyor rakibi bence oynaması lazım

Nelsson'un ayağı kötü. 3 kere dürtmeden pas vermiyor. Aşırı garantici olduğu için ya yana ya da geriye oynuyor. (Kopenhagdan yediğimiz ilk gol). Önde baskıya katılmıyor pozisyon yiyoruz. Paşa maçında yine yaptı 2. yarıda

Nelson sol stoper oynayamıyor diye Sanchez sol stopere geçiyor. Onun da oyun kurma özelliği azalmış oluyor sol ayaklı olmadığı için. Hikmet Karaman uyuzu örnekle anlatmış bugün videoda. Normalde izlemem ama bugün sıkıntıdan baktım.

Apo ise sol bek oynamayı sevmiyor zaten. Açık arazide atlet kanatlarla çarpışacak biri değil.

Nelson pişmanlıktır kısaca. Sanchezden sonra hiç çekilmiyor. Kafa golü atamaması da ayrı ayrı eden bir özelliği

elimizde bayern karşısına çıkaracak vasat üstü sol bek olmadığı gerçeğinden kaçınabilmek adına okan hocam ne yaparsa doğrudur diyorum ben şahsen

postunu okurken angelino kazımı falan düşündüm fena sıkıntı bastı sonra neyse okan hocam düşünsün banane diyip rahatladım tavsiye ederim heis

elimizde bayern karşısına çıkaracak vasat üstü sol bek olmadığı gerçeğinden kaçınabilmek adına okan hocam ne yaparsa doğrudur diyorum ben şahsen

postunu okurken angelino kazımı falan düşündüm fena sıkıntı bastı sonra neyse okan hocam düşünsün banane diyip rahatladım tavsiye ederim heis
Sol bekimiz her türlü arızalı olacak. Bari stoperlerimiz en doğrusu olsun kafasındayım ben.

Angeliño baslar gibi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Arkadaslar, maca 247 bloktan (yani deplasman blogu degil ama yakin sayilir) biletim var, acaba gs formam ve atkimla gorsem sorun yasarmiyim? Iceri alinmama durumu falan olusur mu? Allianz arenaya bilen biri cevaplasa, vallahi bayern taraftari arasindan GS Formayla mac izlemek müthis olur, gerci ne kadar bayernli olur orasi da mechul

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Kazandığımızın hayalini kurun ve sonrasını bi düşünün

Arkadaslar, maca 247 bloktan (yani deplasman blogu degil ama yakin sayilir) biletim var, acaba gs formam ve atkimla gorsem sorun yasarmiyim? Iceri alinmama durumu falan olusur mu? Allianz arenaya bilen biri cevaplasa, vallahi bayern taraftari arasindan GS Formayla mac izlemek müthis olur, gerci ne kadar bayernli olur orasi da mechul

Sorun oluyor rdas atki fln olursa elinden aliyorlar forma olursa Gate den içeri Almiyorlar zorlama

1699411788211.webp

Bayern formasi giy, arkasina Gayretzka yazdir, öyle gir iceri rtas

Renktas mactan sonra girebildinmi yazarsan sevinirim. Bende danimarkada cophenag tarafından izlemeyi düşünüyorum. İçeri alinmama gibi bir durum olurmu diye biletleri hala alamadım.

Dünyanın en zor deplasmanında oynayacağız.

Allah yardımcımız olsun

Apo Nelson sanchez
Boey angelino
Kaan torriera
Ziyech zaha
Icardi
Bence mantıklı.olabilir

Geri
Üst Alt