⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Nazarlık bir yorum olsun ama ilk macta kaybetmemize rağmen rakibi küçük düşürmeyi başardık.

Eğer gardımız düşerse 5 - 6 yiyebiliriz. Bu konuda Okan hocaya güveniyorum eminim iyi bir taktik hazirlamıştır.

Bayern gelir.

Dünyanın en hırslı takımı bunlar. 4 atarlar asla geri vitese geçmezler hâlâ 5 6 7 kovalarlar.
Onu demek istemedim. "Vay Türkler bizimle dalga mı gecti; 5 tane atalım o zaman" kafasında değildirler diye düşündüm. Öyleler mi?

İlk maçı izledikten sonra nasıl bu kadar umutsuz olabiliyorsunuz dostlar

Gol atarız abi 2 gol banka atarız aha görün skoru korumak önemli hatta ilk golü biz atıcaz bence

O değilde Dortmund newcastleyi rahat yenmiş. 3 gün önce evinde munihe 1 sut atmış evinde. 4 yedi

Biz kimlerle sinaniyoruz

Bayern Münih bana göre Şampiyonlar Ligi tarihinin R.Madrid'ten sonra en iyi takımı.

Üçüncü sıraya da Milan'ı yazarsın son 15 seneye rağmen.

O yüzden diğer takımlar ile bir tutulacak bir ekip değil.

Barcelona bir ara yenilmezdi.
Liverpool bir ara mükemmeldi.
Chelsea 10 yıl civarı çok iyiydi.
Ajax eskiden çok iyiydi.
Manchester City şu an harika
Manchester United 90-2012 arası çok iyiydi.
Juventus'un 90'lar ve 2010'ları parlaktı.
Inter hep iyi kadrolar kurdu.

Ama R.Madrid ve B.Münih bütün 10 yıllarda tarihte ki muazzam sonuçlar aldılar, sükseli galibiyetler aldılar.

Dönemsel başarı değil bu iki kulübün elde ettiği.

Bu takımları yenmek imkansıza yakın.

Bu akşam da bunun bilincinde olarak ama yenmek için elimizden gelenin fazlasını yaparak oynamalıyız.

36 maçta 33G 3B almış, kendi sahasında Barcelona, M.City, Liverpool vs dahil 3-5 atabilen, bazen gidip Barcelona'ya bile 7-8 atabilen bir takıma karşı oynuyoruz. Kabullenip 6 yiyelim demiyorum ama çok konsantre ve biz iyi olsak dahi bunları yapabilecek bir takıma karşı oynadığımızı da bilelim.

O değilde Dortmund newcastleyi rahat yenmiş. 3 gün önce evinde munihe 1 sut atmış evinde. 4 yedi

Biz kimlerle sinaniyoruz
newcastle yedeklerle manuyu yendi. biz manuyu zor da olsa yendik. dortmund newcastleı zor yendi. bayern dortmundu kolay yendi.

O halde 5-0 yeniliriz

Yav her yerde tüm analizciler " gecis oyunu" diye bir tabir kullanıyor.

Bu geçiş oyunu denen zımbırtı kontra atak oyunu ile aynı şey değil mi ?

Onu demek istemedim. "Vay Türkler bizimle dalga mı gecti; 5 tane atalım o zaman" kafasında değildirler diye düşündüm. Öyleler mi?
Ne söylendiğinden ziyade ilk maçta ezilmelerinden sonra çok pis kurulmuşlardır bize.

Okan hocanın Bayern'i ezdik lafı da ayrıca hırslandırmıştır bu domuzları. Ilk maçta saha içinde olanlar ve saha dışında konuşanlardan sonra bugün deli gibi saldıracaklardır.

Geri
Üst Alt