Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.989
- 8.718
- 2.518
1-2 kazanacagiz ulan!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
70dk bi bok oynamayıp 3 attı ipneler. imkansıza yakın bir maç ama ilk maçtaki heyecanı duyuyorum. bir şeyler olabilir. şanslı da olursak aman allahım.
Onu demek istemedim. "Vay Türkler bizimle dalga mı gecti; 5 tane atalım o zaman" kafasında değildirler diye düşündüm. Öyleler mi?Bayern gelir.
Dünyanın en hırslı takımı bunlar. 4 atarlar asla geri vitese geçmezler hâlâ 5 6 7 kovalarlar.
newcastle yedeklerle manuyu yendi. biz manuyu zor da olsa yendik. dortmund newcastleı zor yendi. bayern dortmundu kolay yendi.O değilde Dortmund newcastleyi rahat yenmiş. 3 gün önce evinde munihe 1 sut atmış evinde. 4 yedi
Biz kimlerle sinaniyoruz
Yine toplantın mı varKrkyrm Kemalim çk krkyrm
Yok. Gecemi gündüzümü Gsmize adadığım bir gündeyimYine toplantın mı var
basketciler futbol yorumlamaya baslayınca basketteki transition'ı gecis diye futbola soktu.Yav her yerde tüm analizciler " gecis oyunu" diye bir tabir kullanıyor.
Bu geçiş oyunu denen zımbırtı kontra atak oyunu ile aynı şey değil mi ?
Ne söylendiğinden ziyade ilk maçta ezilmelerinden sonra çok pis kurulmuşlardır bize.Onu demek istemedim. "Vay Türkler bizimle dalga mı gecti; 5 tane atalım o zaman" kafasında değildirler diye düşündüm. Öyleler mi?
maç esnasında kalkanlara günah yazılmazPeki ya 22 den sonra şehvette meni olursa
Ligde 2golu zor atiyoruz rts. Gaza getirme biziGol atarız abi 2 gol banka atarız aha görün skoru korumak önemli hatta ilk golü biz atıcaz bence