⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Ne söylendiğinden ziyade ilk maçta ezilmelerinden sonra çok pis kurulmuşlardır bize.

Okan hocanın Bayern'i ezdik lafı da ayrıca hırslandırmıştır bu domuzları. Ilk maçta saha içinde olanlar ve saha dışında konuşanlardan sonra bugün deli gibi saldıracaklardır.
Helal sana. Ben 1 sene Almanya'da yaşasam Münih taraftarı olurdum sanırım. İyi forumlar.

Screenshot_20231108_135821_X.webp

Maça konsantre olup uyumamak lazım. Sabah gereksiz yere çok erken kalktım. Daha olmazsa duş alırım.

Maç iyi giderse tabi. İlk yarıda 2-3 yersek, duşa falan gerek yok. Cumburlop yatak.

İzlemicem yatıcam sabah kalkınca skora bakarım strese gerek yok :)

maç şimdi exxende mi yoıksa exxende başlayıp tv8 yada buçukta mı?

Mackolik muhtemel 11’lerine göre Fifa23’te maçı simüle ettim.

Hiç gevelemeye gerek yok. Tertemiz yendiler bizi. Umarım Apo solda, Nelsson ortada başlamaz. Kane, Nelsson’un içinden geçti çünkü 2 gol, 1 asist yaptı. Solda Apo sürekli Coman’ı sürekli kaçırdı. Kerem tüm topları ezdi. 42’de çıkardı hoca yerine Mertens’i aldı. Zaha gole bayağı yaklaştı, Icardi ve Ziyech sürekli Zaha’yı kaçırdı ama sonucu bulamadık.

IMG_2462.webp
IMG_2463.webp
IMG_2475.webp

Hiç gevelemeye gerek yok. Tertemiz yendiler bizi. Umarım Apo solda, Nelsson ortada başlamaz. Kane, Nelsson’un içinden geçti çünkü 2 gol, 1 asist yaptı. Solda Apo sürekli Coman’ı sürekli kaçırdı. Kerem tüm topları ezdi. 42’de çıkardı hoca yerine Mertens’i aldı. Zaha gole bayağı yaklaştı, Icardi ve Ziyech sürekli Zaha’yı kaçırdı ama sonucu bulamadık.

Ekli dosyayı görüntüle 225072Ekli dosyayı görüntüle 225073Ekli dosyayı görüntüle 225074

eyvah

Ekli dosyayı görüntüle 225072Ekli dosyayı görüntüle 225073Ekli dosyayı görüntüle 225074

Muslera
Boey-Sanchez-Bardakçı-Kazımcan
Torreira-Kaan
Barış-Kerem-Zaha
İcardi

bir de bunu deneyebilir misin? :)

Vakit geçirebilmek için Netflix de Robie Williams ' ın belegeseli başlamış. Haberiniz olsun.

Bitir hoca

Geri
Üst Alt