⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Ya beyler manu maçını kazanmaktan başka çare yoktu zaten, işin iyi yanı manunun kaçınılmaz kazanması gereken bi maç ve iç sahada hiç olmadığı kadar pozisyona gireriz. Bu maçı öyle ya da böyle kazanacağız en ufak şüphe yok içimde...

Ya beyler manu maçını kazanmaktan başka çare yoktu zaten, işin iyi yanı manunun kaçınılmaz kazanması gereken bi maç ve iç sahada hiç olmadığı kadar pozisyona gireriz. Bu maçı öyle ya da böyle kazanacağız en ufak şüphe yok içimde...
bencede yeneriz. bayern kopenhagi yendigi an, son macda yenmek zorunda olan ve 3 puan icin oynayacak olan kopenhag her türlü isimize gelir. acik oynayan Manchesteri deplasmanda ne hale getirdigimizi herkes gördü. en kötü beraberlik alir yolumuza devam ederiz o macta

kendimi yakacam üzüntüden

F-eOQT3XwAAO_NO
Ah toreyram, atom karincam. Gs kariyerinde ki ilk golu bizim icin en önemli gol olacakti. Yazik oldu

Dün bizi 3 şey kaybettirdi

1 hakem
2 nelson
3 keremin olmayan saha görüşü

Ama dün biz büyüdük dğn ki maçı çok fazla geçen sene ki alanya maçına benzetiyorum

o maçda büyüp yürümüştük

bu senenin büyüyüp yürüteceği maç bu maçlar oldu

Nelsonu soktu abdulkerim sol beke geçti dengemiz şaştı. Bence birdaha bu yapılmamalı. Nelsonu sol beke geçir daha iyi

Çalıştığım kuruma göğsümü gere gere tüm kuşlara karşı sabah giriş yaptım. takımımla gurur duyuyorum. tüm büyük maçlarda rüştünü ispat eden saygıdeğer hocama şapka çıkarıyorum.

Geri
Üst Alt