⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Böyle mağlubiyete can kurban... Maçtan sonra ilk defa sosyal medyaya girdim. Trol ordusu iş başında yine... Hele daha 3 gün önce Trabzon'dan 3 yemiş takımın pisliklerin laflarına bakıyorum. Köy takımlarına yenilen takın taraftarlarına bakıyorum da gerçekten çok çirkef geliyor bana...

Bu takım bize olmazları hayal ettiriyor. 2 maçta da beraberlik imkansız değildi. Hatta ilk maçta acayip şeyler olabilirdi ama kısmet değilmiş.

Yalnız grup çok karıştı, Kopenhag'ın yenmesi hiç iyi olmadı.

Bu takım bize olmazları hayal ettiriyor. 2 maçta da beraberlik imkansız değildi. Hatta ilk maçta acayip şeyler olabilirdi ama kısmet değilmiş.

manuya basıp 4.lük ihtimalini taca atmamız gerek

hatta beraberlikte bile o ihtimal %99 kalmıyor

Bayern-City disinda 1. Torbadan hangi takim gelseymis 2 maci da kazanirmisiz onu gormus olduk.Gruptan cikalim City disinda hic bi takim bize karsi favori cikamaz.Bayern’i zaten taca atmis oluyoruz ayni grupta oldugumuz icin.Manu ve Kopenhag maclarini bi sekilde gecip gruptan cikmak cok onemli hem maddi hem gelisim acisindan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

manuya basıp 4.lük ihtimalini taca atmamız gerek

hatta beraberlikte bile o ihtimal %99 kalmıyor
Çok değişik ihtimaller var. Hatta öyle ki Kopenhag'ın 5 puanla gruptan çıkma ihtimali bile var ama bizim aynı durumda o ihtimalimiz yok maalesef (yanlış hesaplamadıysam tabii).

Edit: Pardon yanlış hesapladım. Sabah niyeyse Kopenhag avantajlı gibi gelmişti ama aslında 2 beraberlik yetiyor gibi bize.

Son düzenleme:
IMG_2948.jpeg

ofsayt degil bence

Vallahi ben ilk günden beri diyorum bu maçlardan beklentim 4 puandı.
Bu takımlar çok gçlü olsalar da çok büyük defoları var ve bizim taraftar kendi oyuncularımızın neler yapabileceğinin henüz farkında değil.

Ligde play-off falan diyorlar ya icardi(maşallah) olduğu sürece büyük maçları bu takım ekstra oynar. Hele turnuva gibi peş peşe olacak maçlarda hakem şerefsizlik yapmadığı sürece tüm maçları kazanır. Bunu iyimserlikten falan söylemiyorum herifteki kazanma arzusunu ben bu takımda en son Sneijder zamanında gördüm. Ondan öncesi Hagi zaten.
Elimizdeki muhteşem oyuncu ile bu sefer umarım kupaya çeviririz.

Bizim için sevindirici olan çok şey var

İlk maçtaki güzel oyun tesadüf değilmiş onu bu maçta görmüş olduk

Manchestera patlarız gibi duruyor hem oyun hem skor olarak bence bu konuda rahat olun Bayern dağıldı Rams Park'da bakmayın şanssızdık Manchestara üstünlük kurarız

kendimi yakacam üzüntüden

F-eOQT3XwAAO_NO

okan buruk'un geldiğinden beri tek oynattığı tarz var. bu bizim için ilerleyen süreçte çok fayda sağlayacak ekibe. bayern macında yapmaz diyorduk, hadi içerdeki macta yaptı gitti allianzda da aynı oyunu oynadı. bu çok saygı duyulması gerekilen bir olay. oyuncularımız evet kaliteli ama tamamına bu anlayısı isleyebilmekte okan'ın hüneri. basarı gelecekse bu futbolla gelecek. hem seyir zevki hem skor böyle oyunlarla alınacak. takımımıza yönetimimize hocaya olabildiğince destek çıkılmalı. bu süreci uzatırsak gs taraftarı bir kaç sene sonra bambaska seyler konusmaya baslayacak.
ciddi bir ivme yakaladı çünkü okan'dan sonra takım. bunun üzerine koyup artık gözümüzü en tepelere dikmemiz lazım.
dünki oyundan dolayı tüm ekibe saygılar. böyle oynayın canımızı yiyin.

Bayern-City disinda 1. Torbadan hangi takim gelseymis 2 maci da kazanirmisiz onu gormus olduk.Gruptan cikalim City disinda hic bi takim bize karsi favori cikamaz.Bayern’i zaten taca atmis oluyoruz ayni grupta oldugumuz icin.Manu ve Kopenhag maclarini bi sekilde gecip gruptan cikmak cok onemli hem maddi hem gelisim acisindan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ofansif olarak adresi takımlar var.
Madrid, Arsenal ve Sociedad bunlardan.
Ceza sahası önünde oynuyor herifler bunu Bayern ilk maçta 15 dakika yaptı dağıldık. Bize daha dengeli ve ofansı bu takımlara görece daha kontra stilde takımlar lazım. Ben bu sene m.city oyununu da beğenmiyorum onlar da ilkayın yokluğu ve kdb'nin kronikleşmesinin sıkıntısını yaşıyorlar.
Bunlarla kilitli ilişkin Bernardo da geçi yıllara göre leş atıyor.

Madrid ve Arsenal bu sene şampiyonalar liginin en korkutucu iki rakibi. Güçleri yeter yetmez bilmiyorum ama stiller prime Bayern ve Barcelona gibi biri deli gibi saldırıyor diğeri ceza sahası çevresinde pas ile ölümcül bir yığılma yapıyor.

Geri
Üst Alt